Gadgetul care poate schimba felul cum mananci (Video)

Duminica, 16 Noiembrie 2014, ora 12:11
2331 citiri
Gadgetul care poate schimba felul cum mananci (Video)
Foto: Digitaltrends

Gadgeturile sunt folosite din ce in ce mai mult pentru a monitoriza starea de sanatate a utilizatorilor. Un nou dispozitiv aflat in faza de proiect urmareste felul in care mancam.

BitBite se poate introduce in ureche si are capacitatea de a asculta sunetul produs de cineva atunci cand mesteca, informeaza Digital Trends.

El se conecteaza la smartphone prin Bluetooth, trimitand catre acesta, printr-o aplicatie speciala, informatii referitoare la starea de sanatate a purtatorului.

Micutul gadget foloseste mai multi senzori si chiar un microfon pentru a capta sunetele si miscarile produse. Astfel, el ofera date despre calitatea procesului de masticatie, despre numarul miscarilor facute si caloriile consumate.

In plus, poate da si sfaturi pentru imbunatatirea obiceiurilor alimentare si a aportului de calorii.

Bateria lui tine trei ore pentru o folosire continua. In cazul utilizarii doar in timpul meselor, aceasta are o autonomie de aproximativ trei zile. Reincarcarea bateriei se face cu ajutorul unui cablu USB.

Atunci cand nu este folosit, dispozitivul poate fi tinut intr-o bratara special conceputa. Deocamdata, totul este in faza de proiect pe platforma Indiegogo, iar pretul pentru cei care il vor sustine este de circa 125 de euro.

Daca totul merge bine, primele livrari sunt programate pentru iunie 2015.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#gadget monitorizare alimentatie, #monitorizare sanatate gadget, #gadget calorii, #gadget calorii mancare, #gadget consum calorii mancare , #gadget