Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gadgetul ieftin care te poate mentine sanatos

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 23:07
2948 citiri
Gadgetul ieftin care te poate mentine sanatos
Foto: Digital Trends

Tehnologia viitorului isi va face loc tot mai mult in viata noastra de zi cu zi si ne va ajuta sa fim mai sanatosi. Este si cazul acestui dispozitiv ieftin care se poarta la mana.

Compania Misfit este specializata in gadgeturi ce se pot purta, ea avand acum un nou proiect pentru care vrea sa obtina finantare pe celebra platforma Kickstarter, scrie digitaltrends.com. Numele acestuia este Misfit Flash, ceea ce poate face el fiind cu adevarat impresionant.

El are ca functii, printre altele, monitorizarea activitatii sportive a utilizatorului si a perioadelor lui de odihna. Flash poate numara pasii pe care cineva ii face si ofera informatii utile legate de alergare, mersul pe bicicleta, inot, tenis si baschet, in cazul in care cel care il poarta le practica.

De asemenea, acesta il informeaza pe purtator in legatura cu aportul lui caloric si cu calitatea somnului sau. Toate informatiile obtinute de Flash sunt trimise catre smartphone prin conexiunea Bluetooth si stocate de acesta cu ajutorul unei aplicatii pentru iOS sau Android. Astfel, fiecare poate sti in timp real daca si-a atins obiectivul fixat de fiecare data cand face sport.

Pretul acestui gadget va fi de aproximativ 55 de euro, el urmand a fi pus in vanzare in luna octombrie. Flash va fi rezistent la apa, iar bateria lui va tine foarte mult timp, inlocuirea ei fiind facuta rar.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#gadget sanatate sport somn, #gadget fintess sport, #fitness sport gadget , #gadget