Ziare.com

Gadgetul simplu care iti controleaza smartphone-ul si intreaga locuinta

Duminica, 12 Octombrie 2014, ora 14:32

   

Gadgetul simplu care iti controleaza smartphone-ul si intreaga locuinta
Tehnologia tot mai avansata are nevoie si de simplificare. Acesta este scopul unui inel inteligent produs de o companie din Japonia.

The Ring ("Inelul") are capacitatea de a controla smartphone-ul, ochelarii inteligenti, ceasul inteligent si toate dispozitivele din locuinta care raspund la o astfel de comanda, scrie digitaltrends.com. El a fost creat de compania Logbar din Japonia.

Dupa ce este aplicat pe degetul aratator, inelul permite efectuarea unor operatiuni doar cu ajutorul gesturilor. Inainte de a le executa e nevoie de apasarea unui buton care sa activeze optiunea. Astfel, utilizatorul poate face o poza, are optiunea de a asculta muzica, de a scrie pe o retea de socializare sau chiar de a porni televizorul.

Conexiunea lui cu alte dispozitive este asigurata prin Bluetooth. Cei care doresc pot sa configureze propriile gesturi pentru a rula aplicatiile dorite cu ajutorul unei comenzi simple.

Bateria inelului inteligent dureaza circa 1-3 zile atunci cand el este folosit continuu, iar in modul standby aceasta rezista pana la 18 zile. O incarcare completa necesita aproximativ trei ore, pretul gadgetului ajungand la circa 210 euro.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2426 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor