Gadgeturi care te trec mai usor de iarna: De la caciuli stereo la baterii rezistente la frig

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 19:51
3457 citiri
Gadgeturi care te trec mai usor de iarna: De la caciuli stereo la baterii rezistente la frig
Foto: QuickMobile

Odata cu venirea frigului creste si cererea pentru produse IT de sezon mai iesite din comune, cum ar fi caciuli stereo, manusi touchscreen sau bateriile rezistente.

Aceste gadgeturi si accesorii ofera, pe langa protectie impotriva frigului, caracteristici suplimentare, precum difuzoare si microfoane incorporate sau conexiune Bluetooth, potrivit unui comunicat remis Ziare.com de magazinul QuickMobile.

Vrei sa asculti muzica? Nimic mai simplu

Vrei sa asculti muzica, dar sa nu te deranjeze castile cand porti un fes? O caciula stereo care dispune de difuzoare incorporate poate fi solutia.

Modelele de la Cellularline, HI-FUN si Celly dispun de microfon incorporat si buton pentru primirea de apeluri, astfel incat utilizatorul poate raspunde la apelurile telefonice fara a fi nevoit sa scoata telefonul din buzunar sau manusile de pe maini.

Mai mult, pe cablurile de conectare la telefon exista butoane pentru reglarea volumului. Toate cele trei modele pot fi curatate in masina de spalat prin indepartarea, care se face cu usurinta, a difuzoarelor.

Foto: Hi-fun

Manusi touchscreen

Un alt accesoriu nelipsit din gargeroba de iarna il reprezinta manusile. Cum smartphone-urile se bucura de o popularitate foarte mare in Romania, manusile speciale pentru ecranele tactile iti permit sa folosesti telefonul in siguranta si fara sa iti inghete mainile.

Modelul de la Celly ofera, pe langa protectie impotriva frigului, o interactiune foarte buna cu ecranul telefonului. Pentru cei care doresc manusi elegante si high-tech, exista si modelul HI-FUN cu Bluetooth. Aceste accesorii sunt realizate din piele naturala si sunt compatibile cu aproape toate modelele de smartphone cu ecran tactil (touchscreen) si conexiune Bluetooth.

Manusile vibreaza in momentul in care utilizatorul primeste apeluri telefonice. Autonomia bateriei incorporate este de pana la 10 zile in mod stand-by. Tot din categoria manusilor elegante pentru ecrane tactile face parte modelul MUJJO, realizat din material tricotat si insertii din piele care ofera o aderenta mai buna a mainii pe telefon.

Sursa: Celly

Baterii rezistente la frig

Este un fapt cunoscut si demonstrat acela ca bateriile se descarca mai repede, uneori chiar total, atunci cand sunt expuse la frig. Astfel, in zilele geroase, smartphone-urile si bateriile externe care nu sunt protejate se descarca mult mai repede si exista posibilitatea sa nu mai functioneze deloc.

Cei care doresc un acumulator extern pe care se pot baza chiar si in zilele de iarna cu temperaturi foarte joase pot opta pentru modelul Winter de la Cellularline. Bateria externa are o capacitate de 2.200 mAh si dispune de o husa realizata din material textil, care are rolul de a pastra o temperatura potrivita in jurul acumulatorului.

Sursa: Cellularline

"Toate aceste gadgeturi, cu un design elegant si in trend cu ultimele tendinte in materie de moda, nu numai ca te protejeaza de frig, dar ofera si caracteristici suplimentare, precum difuzoare, microfoane sau conexiune Bluetooth. Credem ca reprezinta cadouri utile si inedite care le pot fi oferite celor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna", a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

C.P.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#gadgeturi iarna, #cadouri gadgeturi, #cadouri Craciun gadget, #idei cadouri gadget , #gadget