Gadgeturi de top pe care le poti cumpara in 2015

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 11:05
3786 citiri
Gadgeturi de top pe care le poti cumpara in 2015

Daca pana acum cativa ani le priveam ca pe niste prostioare scumpe si de utilitate redusa, astazi nu ne mai putem imagina cum ne-am putea descurca fara ele. Gadgeturile ne simplifica viata, ne ajuta sa economisim timp si sa ne petrecem orele libere intr-un mod mai placut.

Contam pe gadgeturi in multe situatii, fie ca ne aflam la birou, fie ca suntem acasa sau intr-o calatorie. Incorporand tehnologii avansate si avand preturi tot mai accesibile, gadgeturile ne influenteaza din ce in ce mai mult stilul de viata. In functie de personalitate si preferinte, avem o multime de posibilitati pentru a face alegerile cele mai potrivite.

Si cand vine vorba despre gadgeturi, Okazii.ro este locul unde poti gasi tot ce-ti doresti, avand la dispozitie oferte variate, pentru cele mai noi sau cele mai cautate produse de pe piata, dar si preturi foarte bune. Alaturi de specialistii categoriei, am realizat o selectie de produse care te pot ajuta sa iti completezi chiar acum colectia personala de gadgeturi.

Fitbit Flex, 299 lei

Este un gadget dedicat pasionatilor de fitness. Fitbit Flex este o bratara fitness capabila sa inregistreze numarul de pasi, distanta, caloriile arse, etajele urcate si minutele de activitate. Iti poti monitoriza progresul in timp real prin intermediul notificarilor de pe display-ul OLED sau le poti urmarii de pe calculatorul sau smartphone-ul tau. Are o autonomie remarcabila, Fitbit Charge poate functiona pana la 7 zile cu o singura incarcare a bateriei.

Moto 360 smart watch, 1299 de lei

Cu performante notabile, Moto 360 poate fi considerat si unul dintre cele mai frumoase modele de smart watch disponibile pe piata. Moto 360 atrage prin designul clasic si ecranul LCD care imita perfect cadranul unui ceas de mana. Este prevazut cu noul sistem de operare Android Wear, special creat pentru acest gen de produse, iar prin interfata Bluetooth 4.0, Moto 360 poate fi sincronizat cu orice smartphone pe care ruleaza versiunea Android 4.3 sau una dintre versiunile mai noi.

Termostat inteligent NEST, 660 de lei - licitatie

Nest nu este un simplu termostat. Conectat la o retea wi-fi, devine un gadget prin intermediul caruia casa ta va fi mai primitoare. Poti seta temperatura din casa de la distanta, prin intemediul unui telefon sau calculator. Iti poate invata programul si va face o medie, cu ajutorul unui algoritm avansat, luand in calcul modificarile de temperatura pe care le faci si temperatura exterioara, lumina sau miscarea din interiorul casei.

Conform producatorului, Nest poate aduce o reducere de 20-30% a costurilor pentru asigurarea temperaturii optime in locuinta. Nest este primul pas pentru a-ti transforma casa intr-una inteligenta.

Samsung Galaxy Note, 2486 de lei

Un gadget in adevaratul sens al cuvantului, Samsung Galaxy Note 4 se afla la limita dintre tableta si smartphone. Fie ca urmaresti mesajele prietenilor pe Facebook, fie ca esti pasionat de jocuri sau de fotografie, Samsung Galaxy Note 4 va deveni cu usurinta cel mai bun prieten al tau.

Cu un display Super AMOLED de 5.7 inch (14.5 cm) si capacitati tehnice ale procesorului demne de invidiat, acest telefon iti va fi aproape cel putin 3-4 ani de acum inainte. Capacitatea memoriei RAM care se ridica la 3 GB (cea mai mare de pana acum pentru un telefon mobil) face posibila utilizarea mai multor programe si jocuri in acelasi timp.

Daca esti pasionat de gadgeturi, vino pe Okazii.ro si cauta cele mai bune oferte. Alege produsele cu Garantia de Livrare si ai siguranta ca inchei tranzactiile in cele mai bune conditii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#top gadget 2015, #gadget Okazii, #Fitbit Flex, #Moto 360 smart watch, #Termostat inteligent NEST, #Samsung Galaxy Note , #gadget