Gadgeturi pe care le asteptam de o vara intreaga

Autor: Paul Barbu - Redactor
Sambata, 13 August 2011, ora 19:19
2650 citiri
Gadgeturi pe care le asteptam de o vara intreaga
Foto: thongtincongnghe.com

Toate lumea vorbeste despre ele si le asteapta de ceva vreme. Ei bine, trebuiau sa apara in aceasta vara, dar se pare ca va trebui sa mai asteptam inca un pic. Vorbim aici de cateva gadgeturi care par sa mai aduca inca un strop de inovatie in lumea hi-tech.

CNET a facut un top al gadgeturilor pe care le asteptam de ceva vreme si inca intarzie sa apara.

Asa ca pe ultimul loc in acest clasament este un televizor cu un nume foarte complicat, dar care si el prin natura sa este foarte complex. Vizio XVT3D6SP a fost si castigatorul la categoria sa in ianuarie la CES 2011.

Televizorul acesta are aproape tot despre ce vorbeste lumea, are 3D pasiv, lumina de fundal LED, integrare cu noile smartphone-uri si tablete de la Vizio, dar si aplicatii pe Internet "Vizio". Totodata, acesta este primul televizor care vine cu jocuri incorporate. Si nu, nu este mare cat un camion, asa cum va asteptati, avand in vedere ca are atatea caracteristici.

Samsung Nexus Prime nu este frate cu Optimus Prime, daca va intrebati. Stim ca Adroid este inca pe val, asa ca primul telefon care vine cu o noua versiune a sistemului de operare sigur va avea succes, mai ales din punct de vedere financiar. Se spune despre acest telefon ca va intra in piata cu noul Android OS 4.0, IceCream Sandwich.

Partea si mai interesanta a acestui telefon este ca "ii place sa fie atins"..... foarte mult, mai ales cand zvonurile spun ca nu va avea absolut niciun buton. Este de asteptat ca ecranul sa fie unul foarte mare pentru a compensa lipsa butoanelor si o rezolutie de 720p.

Tableta celor de la Amazon se lasa si ea un pic asteptata. Se pare ca aceasta tableta este la fel de hotarata ca si restul sa muste un pic din iPad, cu dorinta de a fi pe locul 2. Asa ca Amazon se pregateste sa atace pe doua fronturi gadgetul Apple, pentru ca va lansa o tableta de 10 inchi, dar si una de 7 inchi. Timpul estimat pentru aceasta aparitie este "finele anului".

Sigur va avea un pret ceva mai mic decat multe alte tablete, dar mai ales va veni cu serviciile Amazon gata integrate (Kindle Store sau Amazon Instant Video), unele dintre acestea fiind gratuite.

Si fara nici un fel de surpriza, cel mai asteptat gadget al momentului este iPhone 5. Magia lui Steve Jobs inca nu s-a stins. Desi nu se stie cum va fi, toata lumea are mari asteptari din partea acestui viitor gadget si asta pe buna dreptate: Apple si-a obisnuit fanii cu "trucurile" inovatiei, dar si cu secretomania din jurul unui smartphone.

Se asteapta de la iPhone 5 sa aiba o camera de 8 MP si un ecran care sa fie "intins la maximum" pe suprafata telefonului, intr-o carcasa, evident, mult mai subtire si usor curbata, in asa fel incat sa nu fie confundat cu vreun alt iPhone. Procesorul trebuie sa fie si el mult mai puternic, un A5 de senzatie.

Nici nu putem discuta de iPhone 5, daca nu era incorporata in el si tehnologia 4G. Nici tehnologia iCloud nu va trebui sa lipseasca din "compozitia" de succes a acestui smartphone.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#vizio iphone 5, #gadgeturi vara 2011, #Samsung nexus Prime , #gadget