Gadgeturi tari pentru vara (Galerie foto)

Vineri, 11 Mai 2012, ora 19:05
2581 citiri
Gadgeturi tari pentru vara (Galerie foto)
Foto: Mashable

Daca nu vrei sa te desparti de tehnologie in timp ce faci plaja la mare sau mergi la strand, iata ca producatorii IT au lansat cateva produse care iti vor face vara mai amuzanta.

Publicatia Mashable a realizat o lista care cuprinde cele mai tari gadget-uri pentru acest sezon estival.

1. Mini-sistemul audio Eton Rukus Solar

Pret: 150 dolari

La ce e bun: Cu ajutorul acestui dispozitiv iti poti conecta telefonul, prin intermediul Bluetooth, si poti asculta muzica preferata la boxele sale, la o calitate excelenta. In plus, are incorporat un mini-panou solar, astfel ca poate functiona maxim 6 ore.

Limitari: Din pacate, nu are radio incorporat, iar conexiunea se poate face doar prin Bluetooth.

Concluzie: Gadget-ul este o alegere buna pentru a petrecerile la piscina, avand in vedere dimensiunile reduse (21,6 x 12 cm), pretul si specificatiile.

2. Sistemul audio Jawbone Jambox

Pret: 199 dolari

La ce e bun: Sistemul audio se conecteaza prin intermediul Bluetooth cu telefonul sau laptopul tau. Dimensiunile sale sunt reduse, de 15,1 x 5,7 x 4 cm, puterea este de 85 de decibeli si poate fi controlat vocal. Incarcarea se face cu ajutorul unui USB conectat la PC, durata maxima de functionare a sistemului audio fiind de 10 ore.

Limitari: Pretul este destul de ridicat.

Concluzie: Stilul, calitatea sunetului si functionarea de durata sunt caracteristicile care il recomanda, insa toate acestea costa putin prea mult.

3. Ceasul Pebble Watch

Pret: 150 dolari

La ce e bun: Daca nu ai chef sa iti scoti telefonul de fiecare data cand vrei sa stii ora, sa citesti mesajele sau sa schimbi melodiile, atunci ceasul de la Pebble iti poate rezolva aceste mici probleme. Acesta se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau Android sau Apple si ii preia functiile. In plus, dispozitivul poate fi atasat pe bicicleta si iti poate arata hartile prin GPS, este rezistent la apa si la socuri.

Limitari: Momentan, stocul initial este aproape epuizat.

Concluzie: Este singurul ceas a carui conexiune cu iPhone si Android chiar functioneaza.

4. Proiectorul WowWee Cinemin Slice Pico

Pret: 499 dolari

La ce e bun: Proiecteaza filme, videoclipuri sau jocuri pe diverse suprafete, precum pereti, tavan sau podea.

Limitari: Pentru a avea o calitate superioara, incaperea trebuie sa fie intunecata, iar dimensiunea imaginii proiectate este de doar 1,5 metri.

Concluzie: Acest dispozitiv poate schimba modul in care urmaresti un film si poate proiecta filmulete de pe tableta, smartphone-uri sau PC-uri, la o calitate superioara.

5. Camera foto Canon PowerShot G1 X

Pret: 799 dolari

La ce e bun: Camera foto face niste poze excelente, datorita stabilizatorului de imagine. In plus, fotografiile ies bine si atunci cand lumina este slaba.

Limitari: Iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu desing-ul, iar focusul este cam slab, asa ca pozele facute de aproape nu ies foarte clare.

Concluzie: Canon PowerShot G1 X iti va intrece asteptarile, iar desing-ul compact o face sa fie o camera extrem de utila si usor de purtat oriunde.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#gadget vara, #gadgeturi noi, #gadgeturi 2012 , #gadget