Geanta inteligenta, proiectul care poate deveni realitate (Video)

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 20:46
2970 citiri
Geanta inteligenta, proiectul care poate deveni realitate (Video)
Foto: engadget.com

Cei care stau cu grija de a nu-si pierde bagajul atunci cand merg pe distante lungi ar putea avea la dispozitie in viitor un tip de geanta inteligenta care le va face calatoria mai placuta.

Compania Bluesmart a initiat proiectul unei genti speciale ce pune la dispozitia oamenilor numeroase optiuni prin care ei sa aiba o calatorie mai sigura, scrie Engadget.

Deocamdata, aceasta este inca in faza de proiect, totul depinzand de reusita strangerii fondurilor necesare. Avand un pret de aproximativ 185 de euro, geanta il alerteaza pe detinator atunci cand se indeparteaza prea mult de ea.

In acesti bani mai sunt incluse si alte optiuni. O aplicatie de smartphone ajuta la monitorizarea ei, produsul avand in dotare si o baterie care incarca orice gadget. In manerul acesteia e prezent inclusiv un cantar care arata greutatea bagajului.

Laptopul poate fi depozitat intr-un compartiment special cu acces rapid. In cazul pierderii gentii, utilizatorul este avertizat cu privire la locul in care se afla obiectul prin intermediul unor site-uri de profil la care geanta se conecteaza in caz de necesitate. Cei care doresc sa o comande inca de la inceput o vor putea cumpara la un pret mai mic, de circa 150 de euro.

Conform Morganlinton, Bluesmart a strans deja jumatate din cei 40.000 de euro de care are nevoie pentru a scoate pe piata noul produs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#geanta bagaj laptop, #geanta inteligenta calatorie vacanta, #geanta inteligenta calatorie avion, #pierdere bagaje avion aeroport , #gadget