Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Kindle ia fata cartilor, pe Amazon

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 20:59
2136 citiri
Kindle ia fata cartilor, pe Amazon

Kindle a reusit sa ia fata cartilor clasice, in magazinul online Amazon.com: cartile pentru dispozitivul Kindle se vand acum mai bine decat cartile traditionale, cu pagini si coperta.

De la inceputul anului, la fiecare 100 de carti vandute de Amazon, s-au vandut 115 carti pentru Kindle, arata un comunicat al companiei.

Astfel, in aceasta perioada s-au vandut de trei ori mai multe carti pentru Kindle decat carti normale, care nu sunt disponibile in varianta pentru Kindle.

Vanzarile pentru dispozitivul care a fost lansat recent si pe piata din Romania, au ajuns la cateva milioane de unitati pe Amazon. Dispozitivul a reusit chiar sa depaseasca recordul de vanzari stabilit de cartea "Harry Potter and the Deathly Hallows".

Pana in prezent, magazinul Kindle din SUA are peste 810.000 de titluri, iar majoritatea cartilor costa in jur de 10 dolari, milioane de alte titluri fiind gratuite.

Per total, compania a raportat vanzari in crestere cu 40% in 2010, de aproape 43 de miliarde de dolari si un profit operational de 1,4 miliarde de dolari, in crestere cu 25% fata de 2009.

Pe ultimul trimestru insa, cresterea vanzarilor a fost de 36%, pana la aproape 13 miliarde de dolari, in conditile in care se estima o crestere cu 37%.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Kindle Amazon, #Kindle carti Amazon, #Kindle vanzare Amazon , #gadget