O decizie surprinzatoare luata de chinezii de la Lenovo

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 17:37
4819 citiri
O decizie surprinzatoare luata de chinezii de la Lenovo
Foto: digitaltrends.com

Producatorul de telefoane si tablete cu pret accesibil Lenovo s-a lansat pe piata gadgeturilor care se pot purta. Modelul SW-B100 este destinat iubitorilor de sport.

Noul gadget a fost prezentat pe site-ul Lenovo in weekend-ul care tocmai s-a incheiat. Despre el nu au fost oferite prea multe informatii, ceea ce poate sugera faptul ca anuntul a fost facut din greseala, scrie Digital Trends.

In descrierea lui se mentioneaza ca dispozitivul este destinat "celor tineri care vor sa aiba grija de sanatatea lor si sunt interesati de noile produse din domeniul tehnologiei". SW-B100 are numeroase functii, printre acestea numarandu-se monitorizarea exercitiilor fizice facute zilnic, contorizarea pasilor, distanta parcursa si numarul de calorii arse.

In plus, acesta monitorizeaza bataile inimii si somnul utilizatorului. El poate debloca si calculatorul celui care il poarta atunci cand cele doua dispozitive se afla unul in apropierea celuilalt.

Gadgetul poate fi programat sa-i reaminteasca utilizatorului ceea ce are de facut, avand si functia de notificare pentru SMS-urile si apelurile telefonice primite. El poate interactina cu dispozitive care folosesc Android (4.3 sau sau o varianta mai noua), iOS (7.1, sau o varianta mai noua) si Windows Phone.

Gadgetul va fi disponibil in doua culori - albastru si portocaliu -, insa nu a fost facut public un pret.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#gadget sport lenovo, #lenovo pret gadget, #gadget sport fitness, #gadget notificari lenovo , #gadget