Smartwatch-uri cu GPS si buton SOS - Modele de la brandul iUni pentru siguranta copiilor

Advertorial
Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 15:36
17283 citiri
Smartwatch-uri cu GPS si buton SOS - Modele de la brandul iUni pentru siguranta copiilor

Vrei sa stii in orice moment unde se afla copilul tau? Sunt ceasuri inteligente pentru copii care au GPS si pot arata parintilor, pe telefonul lor, unde se afla copilul in orice moment. Un smartwatch cu GPS este necesar in orice familie care are copii, pentru siguranta si controlul acestora cand nu sunt langa parinti.

In ziua de azi copiii invata de mici sa devina independenti si multi dintre ei merg singuri la scoala sau se joaca cu prietenii in fata blocului. De cele mai multe ori parintii sunt ingrijorati pentru ei si pana nu-i vad acasa nu se linistesc. O solutie pentru acestia sunt ceasurile pentru copii produse de brandul iUni.

Cumpara acum la oferta un smartwatch iUni accesibil la pret pentru a fi mai linistit si mai putin stresat. Cu acest ceas inteligent poti urmari copilul si afla ce persoane se afla in apropierea lui.

Ceasul are functii de monitorizare si ascultare a propriilor copii. Este un gadget cu GPS care iti poate arata unde se afla copilul tau. Poate avea si buton SOS care te anunta imediat daca copilul tau a parasit perimetrul care a fost setat de tine ca parinte.

Toti parintii sunt ingrijorati cand este vorba despre copiii lor. Cu un astfel de smartwatch cu dispozitiv de urmarire GPS pentru copil, ei pot fi un pic mai linistiti, pentru ca ceasul le ofera un pic de control si de monitorizare a activitatii copilului.

Aplicatia GPS ofera posibilitatea de a afla locul unde se afla copilul in orice moment. Chiar daca copilul se afla intr-o cladire unde este posibil ca semnalul GPS sa nu patrunda, totusi smartwatch-ul permite transmiterea unei pozitii destul de precise.

Ceasul poate fi purtat de copii dar si de alte persoane din familie, cum sunt de exemplu bunicii care, fiind foarte batrani, se pot rataci.

Un smartwatch cu GPS si buton SOS este un cadou frumos pentru copii, ei sunt incantati de astfel de gadget-uri, cu siguranta vor fi entuziasmati sa-l primeasca de la Mos Craciun. Aspectul ceasului este foarte atractiv, are curea din silicon.

Dispozitivul nu permite instalarea unor aplicatii suplimentare cum sunt jocurile, el foloseste aplicatia Care Escort 2 din App Store sau Google Play pe smartphone.

Bateria tine destul de mult, dar este indicat sa fie incarcata zilnic. Cand se descarca emite un semnal de alerta. Un astfel de ceas are o agenda cu 10 numere de telefon care pot suna si de asemenea pot fi apelate de parinti.

Ceasul ofera avantajul ca functioneaza in retelele cele mai folosite, Orange, Telekom si Vodafone. Poate fi prevazut si cu pedometru, care inregistreaza numarul de pasi facuti de copil. Functioneaza cu o cartela Micro SIM si are o aplicatie WeChat.

Atunci cand copilul este la scoala, in timpul orelor, poate activa o functie prin care ceasul nu poate primi apeluri pentru a nu fi deranjat.

Astfel de aplicatii mobile cu GPS-uri sunt din ce in ce mai accesibile in ziua de azi, iar cand sunt la preturi promotionale este pacat sa pierzi ocazia de a cumpara un asemenea gadget.

Pe iUni.ro sunt oferte la smartwatch-uri cu GPS, la jucarii pentru copii (mini drona iUni, masinute cu telecomanda iUni, fidget spinner profesional metalic iUni, barca cu telecomanda iUni), dar si la alte produse iUni pentru parintii lor, ca de exemplu:

- Camere auto iUni care realizeaza inregistrari audio-video in fata si in spatele autoturismului;

- Accesorii telefoane iUni - stick USB iUni, sistem de stabilizare iUni, casti bluetooth iUni, card reader iUni, baterie externa iUni, adaptor HDMI iUni;

- Smartwatch-uri iUni si bratari fitness iUni.

Acum ai posibilitatea de a achizitiona la un pret convenabil si o camera video sport de pe iUni.ro cu ajutorul careia poti filma momente de neuitat petrecute cu familia, cu copiii in vacanta de iarna.

Toate momentele petrecute alaturi de copii sunt minunate si astfel le poti vedea ori de cate ori vei dori de acum inainte.

Toate produsele iUni sunt de calitate, iar acum au preturile mai mici datorita ofertelor si promotiilor care s-au facut in aceasta perioada si care se pot vedea pe site-ul iUni.ro.

Atunci cand achizitionezi un produs de brand iUni, pentru a fi sigur ca nu ai cumparat altceva trebuie sa verifici holograma cu insemnele iUni.

Toate produsele iUni se comercializeaza sub marca proprie si au garantie 24 de luni.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#smartwatch GPS, #smartwatch SOS , #gadget