Top 5 cele mai trasnite gadget-uri (Galerie foto & Video)

Sambata, 10 Martie 2012, ora 13:40
4276 citiri
Top 5 cele mai trasnite gadget-uri (Galerie foto & Video)
Foto: Arhiva

Tehnologia a inregistrat o evolutie uimitoare in ultima vreme, unele inventii devenind extrem de necesare omului, in privinta relatiilor interpersonale, sanatatii sau in relatia lui cu mediul inconjurator.

Insa exista cateva dispozitive care se indeparteaza de aceasta idee, acestea fiind destinate sa ne amuze.

Astfel, in ultimul an au fost lansate cateva gadget-uri, care mai de care mai trasnite.

5. Cainele saritor cu stick de memorie

Daca nu vrei sa ai un banal stick de memorie, iata ca exista o solutie. Stick-ul tau poate fi "dotat" cu o carcasa in forma de caine, care da din picioare si face galagie. Fie ca te face sa zambesti, fie sa te enervezi, acesta poate fi un cadou traznit pentru prieteni, dar si folositor, la un pret de doar 13 dolari.

4. Umbrela cu LED

Daca esti un fan infocat al filmelor din seria Star Trek, atunci acest gadget va fi pe placul tau. Cu o simpla apasare de buton, se aprind LED-urile umbrelei, transformandu-se intr-o uriasa lanterna. Pe langa faptul ca iti lumineaza drumul, noaptea, acest dispozitiv seamana izbitor de mult cu o sabie de Jedi. Umbrela cu LED poate fi cumparata pentru 30 de dolari.

3. iPhone si spray cu piper

iPhone este unul din cele mai dorite dizpozitive din lume. Chiar daca iti ofera cea mai buna experienta a unui telefon, acesta poate, mai nou, sa te salveze de hoti. Recent, a fost lansata o carcasa pentru iPhone, care are in dotare... un spray cu piper. Pretul este de 55 de dolari, iar umplerea spray-ului costa 28 de dolari.

2. ChocoMouse

ChocoMouse este o delicatesa in randul gadget-urilor. Desi acest mouse in forma de sandvis cu ciocolata are un design extrem de atractiv si ergonomic, mai ales datorita muscaturii din coltul din stanga-jos, acesta nu este foarte performant. El are doar 3 butoane si un senzor optic de 800 dpi, insa, pentru pretul de 22 de dolari, poate fi o schimbare placuta pentru calculator.

1. Periuta cu Bluetooth

Noua periuta de dinti dotata cu Bluetooth, de la Beam Technologies, transmite telefonului cat de des te speli pe dinti, durata operatiunii si ce zone ale gurii sunt curatate mai intens.

Senzorii periutei de dinti activeaza o aplicatie instalata pe smartphone, de fiecare data cand incepe periajul. Datele vor fi colectate cu fiecare spalare, iar aplicatia va calcula si durata medie a periajului in ultima luna. Periuta de dinti de la Beam costa 50 de dolari.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#gagdeturi traznite, #gadgeturi amuzante, #gadgeturi noi, #top gadgeturi , #gadget
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Chiar ca trebuie sa fi traznit dea binelea ca sa cumperi asa ceva!