Top gadgeturi pe care trebuie sa le ai (Galerie foto)

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 19:45
3946 citiri
Top gadgeturi pe care trebuie sa le ai (Galerie foto)
Foto: Tentechnologies

Producatorii de gadgeturi scot pe piata o multitudine de produse, in fiecare an, insa doar cateva isi merita, cu adevarat, banii.

Daca nu reusiti sa va descurcati in sutele de gadgeturi diponibile in piata, iata 5 din cele mai bune astfel de dispozitive din 2012, conform testelor efectuate de Cnet, urmatoarele 5 urmand a fi prezentate joi:

Apple iPad

Noul iPad al celor de la Apple are un procesor quad-core puternic, probabil cel mai bun ecran din piata tabletelor si cel mai mare magazin de aplicatii si media, pentru continut. Are si camera de 5 megapixeli in spate, cu posibilitatea de a inregistra video Full HD si puteti opta pentru conexiune 4G.

In schimb, are si neajunsuri, cum ar fi lipsa mufelor USB, HDMI sau a cititorului de carduri sau inexistenta suportului pentru Flash.

Totusi, iPad ramane cea mai buna tableta din piata, ceilalti competitori incercand inca sa ajunga la nivelul sau si din punctul de vedere al performantei si din cel al vanzarilor.

Pretul incepe de la 2.200 de lei si poate ajunge la aproape 3.800, in functie de model.

MacBook Air 13 inchi

Daca va doriti un ultrabook rapid, usor si cu design de invidiat, MacBook Air cu ecranul de 13 inch poate fi o varianta foarte buna, in cazul in care va permiteti preturile de peste 6.000 de lei.

Ultrabook-ul este dotat cu noile procesoare de la Intel, are o durata a bateriei mai mare si o camera web ce permite videochat in format HD (720p). In plus, Apple a adaugat, in sfarsit, porturi USB 3.0.

In schimb, tot nu are port Ethernet, iar spatiul de stocare este de 128 GB, hard-ul fiind de tip SSD.

Barnes & Noble Nook Simple Touch Glow Light

Potrivit specialistilor, acesta este cel mai bun e-reader de tip e-ink. Ecranul dispozitivului are un contrast ridicat si are inclusa iluminarea, facandu-l perfect pentru citit in timpul noptii sau spatii intunecate.

Gadget-ul dispune de conexiune Wi-Fi, insa nu are 3G si nici suport pentru redarea fisierelor audio. Poate fi achizitionat online, la pretul de 139 de dolari (plus taxe postale).

Google Nexus 7

Procesorul quad-core Tegra 3 face aceasta tableta foarte rapida, iar ecranul are un timp de raspuns impresionant. Tableta ruleaza pe baza sistemului de operare Android 4.1 si costa doar 200 de dolari.

Pe de alta parte, memoria tabletei nu poate fi extinsa si nu are port HDMI. Cu toate acestea, specialistii o considera cea mai buna tableta de 7 inch de pe piata.

Castile Klipsch Image S4

Aceasta pereche de casti ofera o calitatea a sunetului exceptionala, mai ales pentru pretul de numai 65 de dolari.

De asemenea, sunt foarte confortabile si primiti in pachet si o cutie in care sa le tineti cand nu le folositi, precum si un dispozitiv pentru curatare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#top gadgeturi 2012, #Apple iPad 3, #Google Nexus 7 , #gadget