De ce telefonul mobil nu va putea inlocui niciodata un GPS

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 09:05
26553 citiri
De ce telefonul mobil nu va putea inlocui niciodata un GPS
Foto: Vacantacumasina.ro

Da, tehnologia a avansat, iar telefoanele mobile nu mai sunt de mult doar telefoane. Smartphone-urile de azi au ajuns sa aiba o multime de functii si sa poata fi folosite si ca GPS, camera foto, camera video de mana sau camera video de masina, audio si video player, ba chiar si in loc de tableta ori laptop. Ca doar de aceea este telefon inteligent.

Si totusi, unele dintre aceste functii nu vor putea fi niciodata inlocuite cu adevarat de un telefon, oricat de performant sau de scump va fi acesta. Sa le luam pe rand si sa explicam si de ce:

Telefonul nu e GPS

Intr-adevar, pe toate telefoanele inteligente exista functia de GPS. Pe toate pot rula aplicatii gen Google Maps ori Waze, foarte utile, de altfel - atat timp cat ai internet. Pe toate pot fi rulate aplicatii de GPS, cu harti offline - adica fara sa fie nevoie de internet mobil.

Telefonul nu are intotdeauna precizia unui GPS autentic: cand ti-e lumea mai draga, te vei trezi ca telefonul te vede pe o strada paralela. Sau pe contrasens. Sau pe un pasaj, desi tu esti paralel cu el. Un GPS bun este mai stabil decat un telefon si te localizeaza mult mai precis decat un telefon.

Telefonul e facut sa sune, ca de aceea e telefon. Cand ai cea mai mare nevoie de indrumari in trafic, te trezesti ca cineva te apeleaza si ca harta GPS-ului iti dispare de pe ecran. Un GPS nu va iesi niciodata din functia lui.

Citeste mai multe despre avantajele GPS-ului pe vacantacumasina.ro

Mesaj pozitiv pentru investitori. Perspective economice stabile pentru România. Ministrul Finanțelor: „Să eficientizăm cheltuielile publice”
Mesaj pozitiv pentru investitori. Perspective economice stabile pentru România. Ministrul Finanțelor: „Să eficientizăm cheltuielile publice”
Agenţia de rating S&P (Standard & Poor's) a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale şi perspectiva stabilã ale României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung şi scurt în...
Cât mai poate duce România consumul ridicat predominant din import. Economist: „Statul injectează foarte mulți bani în piață, ține economia caldă, sacrificând-o în viitor”
Cât mai poate duce România consumul ridicat predominant din import. Economist: „Statul injectează foarte mulți bani în piață, ține economia caldă, sacrificând-o în viitor”
Potrivit raportul ultimei ședințe ale Comitetului de Politică Monetară a Băncii Naționale a României (BNR), din ianuarie și până în august (n.red. a.c) inclusiv, România a importat...
#telefon GPS vacanta, #GPS vacanta, #avatanje GPS vacanta , #gps
  1. Mesaj pozitiv pentru investitori. Perspective economice stabile pentru România. Ministrul Finanțelor: „Să eficientizăm cheltuielile publice”
  2. Cât mai poate duce România consumul ridicat predominant din import. Economist: „Statul injectează foarte mulți bani în piață, ține economia caldă, sacrificând-o în viitor”
  3. Guvernul va continua plafonarea adaosurilor la alimentele de bază, promite premierul Ciolacu. Ce alte măsuri vor fi luate pentru sezonul rece
  4. Cat de rapid si sigur se poate accesa si rambursa un împrumut pentru persoanele cu istoric negativ?
  5. Strategia României și Bulgariei pentru atragerea turiștilor. Rute comune pentru vizitarea celor țări
  6. Erste Bank: Prețurile petrolului, gazelor naturale și ale combustibililor vor împinge în sus inflația pe final de an
  7. Pragul de impozitare al microîntreprinderilor ar trebui să scadă masiv pentru a nu pierde bani din PNRR. Ciolacu: „Dacă am fi avut niște miniștri mai implicați, nu eram azi aici”
  8. Voiculescu, despre scandalul imobiliar Nordis: "O nouă familie din ramura PSD a partidului stat a nenorocit oameni"
  9. Țara europeană din care bogații se pregătesc să fugă. De la „președintele bogaților” la „stigma față de cei cu bani”
  10. Industria în care se câștigă cel mai bine în România. Salariul mediu net sare de 11.000 de lei