Top 10 cele mai piratate seriale

Marti, 25 Iunie 2013, ora 07:14
5146 citiri
Top 10 cele mai piratate seriale
Foto: Business Insider

Serialul "Game of Thrones: Urzeala Tronurilor" s-a clasat si in acest an pe primul loc in topul celor mai piratate seriale.

Astfel, numarul descarcarilor ilegale aproape a egalat audientele pe care productia de televiziune le-a inregistrat in Statele Unite, informeaza Business Insider.

Succesul inregistrat de serialul difuzat pe HBO poate fi observat si in clasamentul intocmit de site-ul de torrente TorrentFreak, avand in vedere ca debutul celei de-a treia serii a fost piratat de 5,2 milioane de ori, cifra ce reprezinta o crestere cu 25% fata de anul trecut, iar audientiile in SUA au fost de 5,5 milioane de telespectatori.

Cand a fost intrebat ca parere are de acest record, creatorul serialului, David Petrarca, a mentionat ca descarcarile ilegale nu conteaza, ci chiar ajuta la crearea unui adevarat fenomen in jurul "Games of Thrones".

"Asa supravietuieste", a mentionat acesta.

Pe locul al doilea in clasamentul realizat de TorrentFreak se afla "The Big Bang Theory", care e urmat de "How I Met Your Mother", acestea inregistrand 2,9 milioane, respectiv 2,85 milioane de descarcari ilegale.

In total, serialele de pe podium au starnit atentia a 10,95 milioane de "pirati" pe Internet.

Toate cele 10 productii TV prezente in top au acumulat 24,75 milioane de descarcari ilegale.

Citește și:
Alexandru Rafila, despre șpăgile din spitale: Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane
Alexandru Rafila, despre șpăgile din spitale: Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a criticat ferm decizia unor medici de a accepta bunuri materiale pentru acordarea de servicii medicale. ”Este absolut inacceptabil. Sunt foarte...
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Premierul Nicolae Ciucă face, sâmbătă şi duminică, o vizită de lucru în Republica Arabă Egipt. Potrivit programului, sâmbătă, şeful Guvernului de la Bucureşti va avea convorbiri...