Schimbare majora la Instagram: Unii utilizatori sunt nemultumiti

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 20:07
2537 citiri
Schimbare majora la Instagram: Unii utilizatori sunt nemultumiti
Foto: Instagram

Reteaua sociala pentru transmiterea de fotografii, Instagram, a anuntat miercuri ca va inlocui, treptat, "in lunile care vor veni", actualul algoritm de triere in ordine cronologica, preferand afisarea in functie de relevanta imaginilor pentru detinatorul contului.

"Ordinea de aparitie in fluxul dumneavoastra a fotografiilor si inregistrarilor video se va baza pe probabilitatea de a fi interesat de un anumit continut, pe relatia dumneavoastra cu persoana care a postat si pe momentul aparitiei mesajului", a explicat, pe blogul sau, compania, proprietate a gigantului Facebook, informeaza AFP si EFE.

Instagram: Facilitate noua si mult asteptata. Vezi daca tu o ai!

Aplicatia, lansata in urma cu cinci ani, justifica schimbarea prin cresterea numarului de utilizatori si a traficului de date.

"Majoritatea persoanelor pierde aproximativ 70% din noutati. Pe masura ce Instagram s-a extins, a devenit tot mai dificila vizualizarea fotografiilor si inregistrarilor video postate pe platforma. Ceea ce inseamna ca, uneori, nu vezi lucrurile care te intereseaza cel mai mult", a detaliat comunicatul difuzat de reteaua sociala.

Schimbare majora la Instagram: Ce vor putea face de-acum utilizatorii

In pofida avantajelor promise, pe Internet au aparut deja solicitari de pastrare a sistemului inca in uz, mentioneaza AFP.

Achizitionata in aprilie 2012 de Facebook, cu circa un miliard de dolari, reteaua sociala Instagram declara ca are 400 de milioane de utilizatori.

Instagram a luat o decizie asteptata de toti utilizatorii: Ce vei putea face de-acum incolo

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#schimbare Instagram, #afisare cronologica Instagram , #instagram