Britanicii, obligati prin lege sa-si cumpere routere scumpe

Sambata, 03 Aprilie 2010, ora 22:32
2655 citiri
Britanicii, obligati prin lege sa-si cumpere routere scumpe

Milioane de utilizatori de Internet vor trebui sa-si cumpere echipamente performante pentru conexiunea wireless de pana la 70 de lire sterline, in caz contrar riscand amenzi usturatoare in cazul in care hackerii le folosesc routerele pentru piraterie.

Legea va trece, cel mai probabil, prin Parlamentul britanic miercuri, dupa Paste. Ea va presupune ca orice cetatean care are o conexiune nesecurizata la Internet care este folosita ilegal, chiar daca nu de el, va fi pasibil de amenda, informeaza Times Online.

TalkTalk, al doilea cel mai mare provider de Internet din Marea Britanie, a spus ca cei care au routere vechi sunt cei mai vulnerabili.

Multi vor trebui sa-si upgradeze routerele, costurile ajungand pana la 70 de lire sterline. De asemenea, oamenii care detin laptopuri vechi vor trebui sa-si cumpere carduri de protectie pentru wireless ce costa in jur de 20 de lire.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#router wireless Internet, #lege antipiraterie Marea Britanie , #internet
Comentarii
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5
ce fraieri englezii astia,n-au si ei o curte constitutionala...