Ce greseli sa eviti, atunci cand cumperi un laptop

Luni, 01 Martie 2010, ora 18:16
2342 citiri
Ce greseli sa eviti, atunci cand cumperi un laptop
Foto: Laptop News

Persoanele care si-au propus sa isi cumpere un nou laptop trebuie sa tina cont de cateva sfaturi utile pentru a face o achizitie rezonabila din punct de vedere tehnic, la bani putini.

Inainte de a pleca la cumparaturi documentati-va cu rigurozitate, incercati sa va creati propria opinie despre un produs sau brand, informeaza Laptop News.

De asemenea nu uitati sa plecati cu un buget fixat si incercati sa alegeti laptop-ul care vi se potriveste, cel care credeti ca se muleaza stilului vostru de viata.

Cititi site-urile si forumurile de profil, diferite review-uri si analizati parerile celor ce utilizeaza modelele asupra carora v-ati oprit privirile.

Un alt sfat va indica sa stabiliti foarte bine la ce o sa folositi laptop-ul.

Comparati preturile pe mai multe magazine online sau offline si mare grija de la ce magazine cumparati, analizati foarte bine oferta pentru ca pretul afisat poate sa nu contina toate taxele.

Daca doriti sa comandati online, este bine sa va documentati cu privire la costul final, asta ca sa evitati neplacerea costului marit cand ajunge curierul cu produsul.

Nu ezitati sa cereti sfaturi specialistilor din domeniu deoarece acestia va pot ajuta sa alegeti configuratia hardware potrivita in functie de nevoile si bugetul vostru.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#evita greseli cumpara laptop, #documentare atentie pret , #internet