Cel mai bine vandute jocuri video

Duminica, 31 August 2008, ora 11:11
2578 citiri
Cel mai bine vandute jocuri video

Recordurile in vanzari nu sunt stabilite doar in lumea filmului sau a muzicii. Si lumea virtuala beneficiaza de topuri, jocurile video atragand milioane de entuziasti care sunt dispusi sa scoata sume mai mult sau mai putin importante din buzunar pentru a juca legal.

The Sims

Vandut in 50 de milioane de exemplare, The Sims este un joc strategic de simulare a vietii pentru computer dezvoltat de Maxis si publicat de Electronic Arts.

Jocul a fost creat de catre Will Wright, cunoscut pentru crearea jocului SimCity. Jocul simuleaza activitatile de zi cu zi din viata unuia sau mai multe personaje virtuale ("Sims") intr-o suburbie in apropiere de SimCity.

The Sims se concentreaza in intregime pe viata personajelor virtuale numite Sims, punand jucatorul in controlul "lumii" lor virtuale si a activitatile lor zilnice, cum ar fi dormit, mancat, citit si imbaiere.

Jucatorul controleaza aproape toate aspectele legate de viata de familie, fie predefinita sau creata. Multe optiuni conduc jucatorul de sim intr-o familie numeroasa sau la o viata singuratica.

Halo 3

Halo 3 se lauda cu 8,1 milioane de copii vandute. "Halo 3" este ultimul din seria cu acest nume produsa de divizia din Marea Britanie a corporatiei Microsoft.

Eroul jocului video este un soldat din viitor, care a venit pe Pamant pentru a salva omenirea de o invazie a extraterestrilor.

In "Halo 3", grafica este impecabila, suprafetele beneficiind de reflexie reala a luminii, invelisurile se muleaza pe obiectele pe care le imbraca, reactionand la miscarile si deformarile acestora, apa inconjoara in mod realist obiectele si umple spatiile libere, reflecta obiectele din apropiere, dar permite si vizualizarea celor din ea. Iar modul de multiplayer a fost imbunatatit, lucrandu-se si la interfata utilizatorului.

Circa un milion de oameni au jucat Halo 3 in primele 24 de ore de la lansarea sa.

Wii Sports

Jocul sportiv Wii Sports, s-a vandut in 26 de milioane de exemplare. Wii Sports ofera cinci experiente sportive distincte, (tenis, baseball, golf, bowling si box) care sunt aproape suficiente pentru o lunga perioada de fun.

Din punct de vedere tehnic, grafica Wii Sports nu se ridica la nivelul asteptarilor celor obisnuiti cu supergrafica oferita de consolele Xbox si PlayStation, sau de unele sisteme PC performante.

Gran Turismo 3

Jocul de curse auto s-a vandut in 15 milioane de exmplare. in esenta, GT3 reprezinta o serie de sub-jocuri reunite de o tema motorizata.

Exista permise de conducere de castigat, care iti obtin accesul la evenimente de curse, care la randul lor iti asigura banii necesari pentru cumpararea unor motoare mai mari si mai bune.

Exista o sectiune completa arcade, in care este posibil sa alegi dintr-o selectie pre-determinata de masini si trasee, in curse contra-timp, primul-la-finish si curse libere, si exista o sectiune imensa dedicata intretinerii garajului tau de masini de curse.

Din punct de vedere grafic, jocul sta foarte bine. Este exact, fin, inspaimantator de rapid si nu apar decoruri invizibile. Efectele de iluminare sunt cu adevarat uimitoare - asteapta sa vezi apusul din Laguna Seca - si sunetele de motor sunt impresionante pentru urechi.

Hotelul Express din Predeal, scos la vânzare de CFR Marfă pentru 15 milioane de lei. Compania va fi închisă din cauza datoriilor uriașe
Hotelul Express din Predeal, scos la vânzare de CFR Marfă pentru 15 milioane de lei. Compania va fi închisă din cauza datoriilor uriașe
CFR Marfă scoate la vânzare Hotelul Express, situat în centrul staţiunii Predeal, în cadrul procesului amplu de valorificare a activelor neutilizate în activitatea de transport feroviar de...
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
#joc video, #record, #vanzare, #Halo 3, #The Sims , #internet