Gigantii Internetului, in Romania: Cifrele impresionante ale evenimentului ICEEfest 2014

Marti, 10 Iunie 2014, ora 13:38
1463 citiri
Gigantii Internetului, in Romania: Cifrele impresionante ale evenimentului ICEEfest 2014
Foto: ICEEfest

ICEEfest - cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, care are loc la Bucuresti joi si vineri -, a intrat linie dreapta.

Cifrele evenimentului, asa cum au fost ele transmise de organizatori, sunt impresionante: 72 de speakeri, invitati si traineri din 47 de tari, reprezentand 54 de companii majore vor fi prezenti pe cele 3 scene ale festivalului, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Dragos Stanca: De ce trebuie sa fii la ICEEfest? Este despre bani si viitorul foarte apropiat - Interviu

In total vor fi 22 de sesiuni care acopera teme precum tendintele globale si regionale prezentate de mari playeri precum Yahoo, Facebook, Google, Twitter, Microsoft si specializari concrete precum e-commerce si performance marketing; continut online, content de brand si storytelling (cu Der Spiegel, BBC, Forbes, UpComing si alti jucatori importanti) ; programmatic trading si automatizarea vanzarii si cumpararii de publicitate online (AppNexus, Xaxis, Nugg.ad, DataXu etc), la care se adauga mobile marketing (Windows Phone, Shazam etc), start-ups si alte subiecte la zi.

Peste 30 de ore vor totaliza sesiunile de pe scenele ICEEfest, fiind asteptati peste 1.500 de participanti din 9 tari.

Mari agentii de publicitate, jucatori importanti din industria digitala si sute de specialisti vor fi aici, pentru ICEEfest, care are desigur si o parte distractiva care consta in premiile IAB MIXX Awards, petreceri, spectacole de stand-up comedy precum si seara filmului viral, "Viral Movie Night".

Vedete, stand-up comedy si filme virale celebre la ICEEfest 2014

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura din nou la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, joi si vineri.

Ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#companii ICEEfest, #speakeri ICEEfest, #cifre ICEEfest, #ICEEfest 2014 Bucuresti, #ICEEfest 2014 , #internet