ICEEfest 2016: Surprizele celui mai mare festival din Europa Centrala si de Est dedicat Internetului

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 16:01
2918 citiri
ICEEfest 2016: Surprizele celui mai mare festival din Europa Centrala si de Est dedicat Internetului
Foto: ICEEfest

Tehnologia schimba totul si performanta in ceea ce faci e influentata direct de intelegerea timpurie a principalelor tendinte. Vrei sa inveti cum sa construiesti o campanie de succes online care sa devina viral, sa afli ultimele tehnici de monetizare a traficului online, sa stii cum sa folosesti realitatea virtuala si multe altele?

In perioada 9 - 10 iunie, la Baneasa Shopping City (Grand Cinema Digiplex), in Bucuresti, are loc ICEEfest, cel mai mare si variat festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est.

Cei prezenti vor putea vizita o expozitie de gadgeturi, vor fi spectacole de stand-up comedy, concerte live, scurtmetraje, precum si o zona de joaca pentru cei mari, ICEEfest Summer Playground, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, daca esti in cautare de inspiratie sau chiar bani pentru ideea ta de business, festivalul are o zona dedicata, ICEE Startups.

Participantii vor avea ocazia sa asculte peste 100 de speakeri si traineri internationali.

In deschiderea festivalului este programat discursul unui reprezentant al platformei online Netflix, prima astfel de prezentare din aceasta parte a lumii.

Vezi AICI lista completa cu cei care vor vorbi in cadrul ICEEfest 2016.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#ICEEfest 2016 Bucuresti, #program ICEEfest 2016, #ICEEfest Baneasca Shopping City, #Iceefest invitati , #internet