O treime din cetatenii UE nu au folosit niciodata Internetul

Marti, 04 August 2009, ora 17:27
1030 citiri
O treime din cetatenii UE nu au folosit niciodata Internetul
Foto: venik4.com

O treime dintre cetateni Uniunii Europene spun ca nu au folosit niciodata Internetul. Cifra este in scadere fata de anul 2007, cand 40% din cetatenii comunitari afirmau acest lucru.

Potrivit unui studiu realizat de Comisia Europeana, un european din patru nu a folosit niciodata un computer, iar 40% din ei nu au Internet acasa, informeaza Reuters.

Dintre cei care nu au conexiune la Internet acasa, mai mult de o treime sustin ca nu ii vad rostul, in timp ce o persoana din patru recunoaste ca nu isi permite.

Batranii si somerii sunt categoriile care folosesc cel mai putin serviciile online, in timp ce tinerii cu varste intre 16 si 24 de ani sunt cei mai activi.

Studiul mai arata si ca 33% din tinerii europeni nu sunt de acord sa plateasca pentru serviciile online. Potrivit raportului, utilizatorii tineri sunt cei care dau tonul atitudinii negative fata de plata pentru continutul online, pornind de la perceptia ca multe servicii si materiale online sunt disponibile gratuit sau in schimbul unei taxe de conexiune nelimitata la internet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Internet Uniunea Europeana, #utilizatori Internet Europa, #studiu conexiune Internet Europa , #internet
Comentarii
U
urzicuta
rank 1
Vanghelie CareEste a folosit internetul...mai are Google sa invete si e as...