Organizatia secreta a FBI-ului: Politia Internetului

Sambata, 26 Mai 2012, ora 15:10
3930 citiri
Organizatia secreta a FBI-ului: Politia Internetului
Foto: Russia Today

Americanii nu stau pe ganduri si au creat o structura speciala a FBI, care sa spioneze tot ce misca pe Internet.

Aceasta ar fi un fel de politie a Internetului, dupa cum arata Russia Today. Ea se numeste Domestic Communications Assistance Center, detaliile legate de activitatea structurii fiind tinute secrete.

Agentiile guvernamentale americane incearca de ceva timp sa aiba acces la informatiile din calculatoarele utilizatorilor din SUA. Este greu de obtinut acordul firmelor care ofera servicii de Internet, dar FBI-ul incearca, prin aceasta metoda, sa obtina ceea ce vrea printr-o "scurtaturaˮ.

Sunt vizate inclusiv convorbirile purtate pe Skype, precum si mesajele pe care oamenii si le transmit prin intermediul acestei retele. Reprezentantii FBI sustin ca astfel de masuri sunt necesare pentru a-i proteja pe cetatenii SUA impotriva pericolelor la care sunt expusi. Ramane de depasit dificultatea legata de colaboarrea cu providerii de Internet, dupa cum subliniaza oficialii americani.

Aceste masuri presupun si eforturi financiare considerabile, pentru ca ei sa se poata supune acestor cerinte. FBI-ul asigura ca nu va pune in functiune aceste instrumente de urmarire fara a avea motive intemeiate, urmand doar a asigura mijloacele necesare interventiei in mediul online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#FBI SUA politie internet, #FBI skype mesaje convorbiri, #FBI supraveghere Internet , #internet