Prima zi de ICEE Fest: Care sunt campaniile castigatoare

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 21:31
1199 citiri
Prima zi de ICEE Fest: Care sunt campaniile castigatoare

Digital Star este agentia cu cele mai multe campanii premiate la IAB MIXX Awards 2014, competitie care recunoaste si premiaza cele mai bune campanii din mediul digital romanesc, incurajand inovatia in constructia si comunicarea brandurilor in mediul online.

Premiile IAB MIXX Awards 2014 s-au acordat joi, in prima zi de ICEE Fest.

IAB MIXX Awards Romania se desfasoara sub licenta si standardele stabilite IAB US si recunosc si premiaza cele mai bune campanii din mediul digital romanesc, incurajand inovatia in constructia si comunicarea brandurilor in mediul online, informeaza Pagina de Media.

In concursul de anul acesta s-au inscris 32 de campanii, realizate de 17 agentii, independente sau parte a grupurilor internationale de comunicare, iar cele mai populare categorii au fost, in acest an, Brand Awareness and Positioning si Best Social Media App.

Gigantii Internetului, in Romania: Cifrele impresionante ale evenimentului ICEEfest 2014

"Juriul a fost foarte exigent, iar campaniile castigatoare au fost cu adevarat valoroase, insa tocmai din acest motiv, la aceasta editie, pentru prima oara de la organizarea IAB MIXX Awards in Romania, am avut 2 categorii care nu au avut castigatori - Mobile App si Rich Media Display. Speram ca in 2015 sa isi ia revansa!", a declarat Ioana Anescu, Director Executiv al IAB Romania.

Campaniile castigatoare sunt:

* Brand Awareness and Positioning - Reciclare pentru Destresare - campania derulata de Hmedia pentru Ecorom Ambalaje

* Direct Response & Lead Generation - Scent of a new car - campanie derulata de Carnation pentru Opel Romania

* Best Brand/ Product Launch - The Creativity Manifesto for Galaxy Note 3 - campanie derulata de Starcom & Digital Star pentru Samsung

* Experimental and Innovative Campaign - Tunul cu net - campanie derulata de V8 Interactive pentru Indygen

* Cross-Media Integration - The Chevy Garage - campanie derulata de Carat Romania pentru Chevrolet Romania

* Branded Content, Blogging Campaigns and PR Campaigns - The Indygen vlog show - campanie derulata de Digital Star pentru Indygen

* Best Social Media Apps - BILLA Social Catalogue - campanie derulata de Digital Star pentru BILLA Romania

* Best Digital Mixx Campaign - BILLA Social Catalogue - campanie derulata de Digital Star pentru BILLA Romania

Citeste si:
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că la şedinţa de luni, 6 decembrie, a coaliţiei de guvernare, s-a discutat despre pensiile speciale de care aleşii locali ar urma să beneficieze....
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre politicienii care l-au sfătuit pe Florin Cîțu să facă un pas în spate, în negocierile cu cei de la PSD, spunând că, dacă ar fi insistat să rămână premier, ar fi fost...