ThinkDigital lanseaza platforma de prezentari de business si dezbateri despre Internet

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 10:04
1178 citiri
ThinkDigital lanseaza platforma de prezentari de business si dezbateri despre Internet

Reteaua de servicii media online ThinkDigital Romania a lansat vineri ICEEfest Academy - platforma online care include peste 15 ore de prezentari de business, dezbateri si divertisment pe teme legate de marketingul digital.

Proiectul se lanseaza odata cu noul site www.iceefest.com, care anunta urmatoarea editie a festivalului regional dedicat marketingului digital si business-ului online, care se va desfasura anul viitor, intre 5 si 8 iunie, la Bucuresti, se precizeaza intr-un comunicat al ThinkDigital Romania.

Selectia in ICEEfest Academy se poate face in functie de numele prezentatorilor, de companiile reprezentate sau de subiectele acoperite. Vizitatorii pot alege intre materiale oferite gratuit sau materiale disponibile la pretul promotional de 10 dolari pentru 6 luni de acces.

Acestia pot viziona si materiale precum dezbaterea "All Things Facebook" (pe tema modului in care reteaua de socializare a schimbat abordarea marketingului online de catre mari agentii de media si clienti din Romania, care a avut loc recent in cadrul IMWorld), inregistrarea integrala a evenimentului "Viral Movie Night" (unde, sub moderarea stand-up artistului Claudiu "Teo" Teohari, au fost analizate cele mai vizualizate clipuri virale ale anului) etc.

"Prin lansarea ICEEfest Academy ne dorim sa tinem vie atentia publicului interesat de domeniu, nu doar a oamenilor de specialitate, asupra proiectului nostru care isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un centru important pe harta evenimentelor europene dedicate Internetului", spune Dragos Stanca, managing partner al ThinkDigital in Romania.

Proiectul a fost realizat in colaborare cu MetroMind (design) si Publyo (webdevelopment).

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#ThinkDigital lansare ICEEfest Academy, #lansare platforma online business , #internet