Apple a amanat lansarea iPad 2

Marti, 22 Februarie 2011, ora 15:20
1636 citiri
Apple a amanat lansarea iPad 2

Livrarea noii versiuni a tabletei iPad ar putea fi decalata din aprilie pana in iunie din cauza unor blocaje la producatorul taiwanez Hon Hai Precision Industry Co, care detine controversata fabrica Foxconn.

Intarzierea ar fi fost provocata de unele schimbari de design facute de Apple inainte de Anul Nou Chinezesc, potrivit unor analisti citati de Bloomberg.

Analistii precizeaza ca amanarea lansarii va ajuta mai multe tablete Android, care urmeaza sa apara pe piata in aprilie si mai. In plus, decalarea cu doua luni ar reduce numarul de tablete livrate in acest an de la 30,6 milioane de unitati la 23 de milioane.

Apple a inceput productia noului iPad la inceputul lunii, potrivit unor surse citate atunci de Wall Street Journal. Acestea spuneau ca noua varianta a tabletei va fi dotata cu o camera video si un procesor mai puternic. In plus, noul iPad va fi mai subtire si mai usor decat primul model, va avea mai multa memorie si o placa video mai puternica, insa rezolutia ecranului va fi aceeasi.

Pana in prezent, prima versiune de Apple s-a vandut in 14,8 milioane de unitati. In ultimul trimestru de anul trecut, tableta a avut vanzari de 4,6 miliarde de dolari, reprezentand 17 la suta din veniturile totale ale companiei.

Potrivit analistilor, urmatoarea generatie de iPad va fi lansata in urmatoarele luni si va avea un pret similar primei versiuni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
#iPad 2, #Apple amanare iPad, #versiune noua iPad, #productie iPad , #iPad