Blocat din cauza norului de cenusa, premierul norvegian a condus tara prin iPad

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 23:40
1570 citiri
Blocat din cauza norului de cenusa, premierul norvegian a condus tara prin iPad
Foto: CNN

Blocat pe Aeroportul din New York din cauza restrictiilor de trafic aerian, premierul Norvegiei, Jens Stoltenberg, si-a condus tara prin ...noul iPad produs de Apple.

Stoltenberg a recunoscut acest lucru in direct la CNN, dupa ce a fost surprins de fotografi asteptand pe aeroport reluarea curselor aeriene.

"Este un excelent mijloc de comunicare. Am mentinut tot timpul contactul cu cabinetul meu, mai ales ca trebuie sa facem fata schimbarilor de activitate din tara care sunt tot consecinte ale norului de cenusa vulcanica", a explicat acesta in direct la postul de televiziune american.

Stoltenberg a declarat ca situatia este inedita doar prin durata ei, pentru ca, altfel, este foarte normal ca un premier sa calatoreasca mult si sa isi mai rezolve o parte din sarcini si pe Internet sau prin intermediul telefonului mobil.

"De data aceasta am utilizat si iPad-ul si a fost excelent", a mai spus premierul norvegian.

Haosul pe aeroporturi continua - norul de cenusa a anulat mii de zboruri in intreaga lume

Stoltenberg si-a exprimat temerile ca nu va reusi sa ajunga in tara sa prea curand, in conditiile in care majoritatea aeroporturilor europene au fost inchise, singura solutie posibila fiind o aterizare in tarile mediteraneene urmata de o indelungata calatorie cu masina spre casa.

Premierul norvegian a ramas blocat la New York dupa ce a participat la summitul nuclear care a avut loc saptamana trecuta la Washington.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#premier norvegian iPad, #nor cenusa, #trafic aerian perturbat , #iPad