Prototip Apple din 1993, scos la vanzare pe eBay

Sambata, 10 Martie 2012, ora 23:35
3135 citiri
Prototip Apple din 1993, scos la vanzare pe eBay
Foto: The Verge

Nu este neobisnuit ca un gadget ce nu a ajuns niciodata sa fie fabricat in serie sa fie vandut pe eBay, dar scoaterea la vanzare a unui prototip Apple este mai rara.

Iata ca utilizatorul russel400 a postat pe eBay un anunt prin care le ofera spre cumparare celor interesati un WALT, adica un Wizzy Active Lifestyle Telephone, informeaza The Verge.

Lansat in 1993, cam in acelasi timp cand a aparut si Newton, WALT s-a dorit a fi un accesoriu suplimentar al telefonului fix, extrem de util. Ca si tableta de astazi, el era dotat cu touchscreen si stylus, fiind capabil sa recunoasca scrisul de mana. In plus, oferea o agenda telefonica integrata, diverse ringtonuri, servicii de fax, ba chiar si acces la banking online.

Din pacate, dispozitivul a aparut mult prea devreme, nefiind rentabil pentru a fi comercializat in masa.

Oricum, cei interesati sa achizitioneze un "fragment" din istoria IT cumparandu-l pe WALT trebuie sa scoata din buzunare 8.000 de dolari. Cam cat pentru 16 iPad-uri noi.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#prototip Apple vanzare eBay, #gadget Apple eBay , #iPad