Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce nu stiai despre iOS 5 (Video)

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 21:48
2332 citiri
Ce nu stiai despre iOS 5 (Video)

Peste doar doua zile, utilizatorii de iPad si iPhone vor putea sa-si actualizeze sistemul de operare care ruleaza pe dispozitivele lor.

Ce aduce nou iOS 5 fata de versiunea precedenta si ce veti putea face cu noul sistem de operare care va anima portabilele? Iata principalele functionalitati pe care le prezinta sistemul de operare iOS 5.

Split keyboard

Tastatura impartita in doua v-ar putea ajuta sa tastati mult mai repede folosind ambele maini. Noua facilitate a fost prezentata in versiunea beta a iOS 5. Pentru a activa functia, trageti cu degetele dinspre mijlocul ecranului spre margini, iar tastatura se va "rupe".

iMessage - noua platforma de mesagerie Aple

iMessage va rivaliza cu BlackBerry Messenger. Dupa ce iOS 5 va fi disponibil, veti putea beneficia de mesageria iOS activand optiunea din Setari / Mesaje.

Apoi, veti avea de parcurs niste pasi de autentificare, plus cateva setari referitoare la modul cum sa ajunga pe dispozitivul vostru mesajele respective.

Citeste mai multe despre Ce nu stiai despre iOS 5 pe Hit.ro.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#iOS 5 lansare, #sistem operare iOS 5, #iMessage iOS 5, #functionalitati iOS 5, #Split keyboard iOS 5 , #iphone