Cine este primul roman care a cumparat iPhone 5

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 12:28

   

Cine este primul roman care a cumparat iPhone 5
Primul roman care a cumparat un iPhone 5 lucreaza in cinematografie si se declara fan inrait al telefoanelor Apple si al sistemului de operare iOS.

"Am venit cu gandul sa imi iau iPhone de 64 de GB, dar nu il au. Initial am vrut sa il cumpar din Anglia, dar nici acolo nu il aveau. Aici mi-au spus ca au varianta de 32 de GB, dar acum imi spun ca doar cel de 16 GB e disponibil. Sunt dezamagit, deoarece pentru mine spatiul de stocare e la fel de important ca sistemul de operare", a declarat Cosmin Cucu, in varsta de 34 de ani, pentru Capital.

Totusi, el a precizat ca nu ii plac toate produsele Apple.

"Sunt fan iPad si iPhone. Imi place sistemul de operare iOS pentru ca e un sistem de operare cu care pot face multe lucruri. Dupa ce ii fac jailbreak lui iOS 6, fac din iPhone 5 un supertelefon", a continuat Cucu, amuzandu-se ca este "un fel de hacker amator".

De ce a ales iPhone 5?

"Imi place ca are un procesor mult mai performant, camera foto care se comporta mult mai bine la intuneric, camera frontala care e HD si designul", a mai spus Cucu.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2813 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
StefanIntaiulSiCelMare
rank 2
Titlu aiurea cen zoiae.com
Io am fo in JP la lansarea pe plan mondial, și la coada și in magazin am fo primul singurul roman, și cetățean.

In titlu, dacă vroiau să fie gen DDDD trebui scris primul roman ce locuiește in Romania, sau el e proprietarul primului iPhone vandut in Romania.
Traiască zoiștii Spiru, Bogdan, Biterra, etc...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor