Find My Car Smart - cand un iPhone gaseste masina

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 14:01
4121 citiri
Find My Car Smart - cand un iPhone gaseste masina
Foto: Webnews

Find My Car Smart este un nou dispozitiv creat pentru a stabili cu exactitate pozitia unui anumit automobil prin intermediul unui device iPhone 4S.

Este vorba despre un micut modul, de dimensiunile unei baterii, care, odata instalat in interiorul propriului vehicul, transmite semnale utilizand protocolul Bluetooth 4.0, orientat pe consumuri reduse de energie electrica, relateaza Webnews.

Din pacate, distanta maxima de la care poate fi receptionat semnalul cu ajutorul propriului iPhone este de numai 200 de metri, ceea ce restrange aria de utilizare a micutului dispozitiv doar pentru cazurile in care ne cautam masina intr-o parcare ceva mai mare si nu in cazul in care ne este furata.

Interactiunea este posibila prin descarcarea unei aplicatii dedicate, lansata de compania FMC Smart, disponibila in vitrina App Store a grupului din Cupertino, la pretul de 0,79 euro, iar dispozitivul poate fi achizitionat online, la pretul de 25 de dolari.

Aplicatia se distinge in randurile rivalelor sale care propun servicii similare, prin faptul ca nu este necesara salvarea poztiei automobilului in momentul in care proprietarul acesteia se indeparteaza, precizeaza sursa.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#FMC Smart masina, #aplicatie iPhone, #gaseste masina iPhone , #iphone