Fost CEO Apple, posesor de Samsung Galaxy, dezvaluie unde greseste compania

Marti, 19 Martie 2013, ora 23:00
4234 citiri
Fost CEO Apple, posesor de Samsung Galaxy, dezvaluie unde greseste compania
Foto: apfelnews.eu

Fostul CEO al companiei Apple John Sculley a avertizat ca firma americana isi va pierde din clienti, daca nu va scoate pe piata produse mai ieftine, adaugand ca Apple trece printr-o "pauza" de creativitate.

Fostul director a afirmat ca Apple trebuie sa lanseze produse mai ieftine, altfel risca sa piarda oportunitati importante de pe piata smartphone-urilor.

John Sculley, care a fost seful companiei intre 1983 si 1990, a spus ca gigantul high-tech ar putea fi depasit de competitori, daca nu produce aparate mai accesibile, potrivit Daily Mail.

Samsung Galaxy S4, telefonul de senzatie care ameninta iPhone (Video)

Avertismentul a venit dupa ce, luna trecuta, Sculley a precizat ca Apple este "la cativa ani distanta de un alt salt creativ precum iPad".

Pe vremea cand acesta era la conducere, vanzarile companiei erau in continua crestere. "Cea mai mare provocare pentru Apple este parteneriatul dintre Samsung si Google. Apple are produse foarte bune, la fel si Samsung, insa Apple este dezavantajata de faptul ca preturile sunt prea mari in comparatie cu Samsung", a declarat Sculley, pentru Huffington Post.

Piata esentiala in care Apple pierde batalia cu Samsung - ce obstacole intampina iPhone-ul

In India, de exemplu, compania americana detine circa 5% din piata, in timp ce Samsung detine 40%, oferind o vasta oferta de produse la preturi accesibile.

Mai mult, in Indonezia, un smartphone costa aproximativ 120 de dolari, pe cand un iPhone ajunge la 800 de dolari.

Fostul CEO este posesorul unui iPad, al unui iPhone, dar si al unui Samsung Galaxy Note.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#John Sculley Apple, #CEO Apple declaratii, #piata Apple, #Apple preturi aparate , #iphone