Husele iPhone 6 favorite pentru protectie si stil

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 12:25
3111 citiri
Husele iPhone 6 favorite pentru protectie si stil

Smartphone-ul iPhone 6 de la Apple s-a dovedit a fi un adevarat magnet pentru utilizatorii de Apple din toata lumea, dispunand de milioane de comenzi si de cereri de achizitionare, imediat dupa lansare.

Insa, curand dupa ce acest model de telefon inteligent a fost pus spre vanzare in magazinele fizice si in magazinele online la nivel international, a inceput si teroarea privitoare la faptul ca pretiosul smartphone ar putea fi scapat, lovit sau deteriorat in vreun fel in mod accidental.

In acest sens, magazine online de huse si accesorii pentru telefoane si gadgeturi ca Oau.ro au decis sa scape utilizatorii Apple de griji prin introducerea unei varietati de modele pentru husa iPhone 6.

Protejarea si securizarea telefonului in fata intemperiilor si a factorilor de risc pot fi acum efectuate datorita introducerii pe site-ul Oau.ro a numeroaselor colectii si modele de huse, bumpere, carcase si folii pentru acest model de iPhone de la producatorul Apple.

Infatisarea moderna, zvelta si rafinata a acestui gadget de ultima generatie si atat de la moda in ziua de azi necesita protectie sau chiar o maximizare a masurilor de siguranta.

Anul si tendintele in materie de huse pentru smartphone

Exista o serie intreaga de modele si stiluri de accesorii pentru iPhone 6 ce pot fi achizitionate de pe site-ul Oau.ro la preturi diverse, in functie de buget si de preferinte.

Astfel ca bumperele colorate din silicon sau aluminiu Nillkin, ultraslim, sunt grozave pentru securizarea exteriorului telefonului preferat.

Foliile de protectie ecran ce pot fi regasite in magazinul online Oau.ro sunt de asemenea recomandate pentru oricine se teme ca iPhone-ul sau se va zgaria sau va fi patat din cauza folosirii in mod impropriu.

Carcasele ultraslim din piele ecologica, disponibile in mai multe nuante si variante de culori, dar si carcasele iPhone 6 din plastic dur, cu diverse modele si imprimeuri moderne, pot face deliciul celor pasionati de telefoanele de la Apple, mai exact a modelului iPhone 6.

Mai exista si husele de telefon de tip portofel, care protejeaza atat exteriorul, cat si partea frontala a smartphone-urilor de la Apple. Frumusetea si atentia cu care sunt lucrate aceste accesorii pentru telefon nu se compara cu nici un alt artificiu si contribuie la mentinerea in siguranta maxima a partii laterale, a spatelui, dar si a display-ului telefonului iPhone 6.

Husele de policarbonat si TPU, care imbina bumperele simple cu o parte transparenta pentru spatele telefonului, permit utilizarea normala a telefonului, oferind in acelasi timp si vizualizarea siglei Apple de pe spatele dispozitivului mobil.

Daca totusi nu se doreste acoperirea in intregime a iPhone-ului, atunci o husa de tip bumper, transparenta sau colorata, de pe site-ul Oau.ro poate multumi orice preferinte.

Designul este unul minimalist, protectia solida este asigurata in lateralele telefonului iar textura mata este neteda si fara nici o denivelare sau modificare care sa deranjeze.

Butoanele sunt usor de accesat fara nici o cercetare minutioasa, deschiderile la acestea permitand blocarea, deblocarea, inchiderea, deschiderea sau reglarea volumului telefonului fara nici o problema.

De asemenea, si deschiderile pentru incarcator, pentru casti sau pentru cablul USB sunt foarte simplu de detectat chiar si cu bumperul odata instalat pe smartphone-ul iPhone 6.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#huse iPhone 6, #bumper iPhone 6, #accesorii iPhone 6 , #iphone