Unde gasesti cel mai ieftin iPhone 4?

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 16:48
4242 citiri
Unde gasesti cel mai ieftin iPhone 4?

Febra iPhone 4 a ajuns si in Romania, iar retailerii se intrec in oferte pentru a castiga cat mai multi clienti.

O oferta extrem de tentanta este la adriangsm.ro, unde varianta de 32 GB costa 770 de euro, iar cea de 16 GB costa 680. Singurul inconvenient este ca telefonul este nedeblocat.

La preturi extrem de avantajoase puteti gasi un iPhone 4 si pe okazii.ro. Un Iphone 4 de 16 GB, nou, sigilat, se vinde cu 700 de euro. Un alt ultilzator okazii.ro il vinde cu 570 de euro, liber de retea, iar un altul vinde un astfel de telefon codat cu 529 de euro.

In ceea ce priveste companiile de telefonie mobila, Orange are o oferta ce porneste de la 169 de euro, pentru cel de 16GB, in functie de abonamentul ales. Pretul fara abonament este insa de 700 de euro, potrivit Incont.ro.

La eMAG, un telefon mobil Apple iPhone4, de 32GB, costa aproape 900 de euro. Putin peste 800 de euro este iPhone 4 de 16GB la evomag.ro, unde puteti primi o husa cadou.

Ceva mai scump, aproape 950 de euro, este insa pretul afisat de pc.fun, in timp ce Domo vinde variante de 32 de GB cu peste 1.000 de euro.

In competie va intra in cateva luni si Vodafone, care a anuntat ca va incepe curand comercializarea celui mai dorit produs Apple.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#pret iPhone 4, #vanzare iPhone 4, #oferte iPhone 4 , #iphone