Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Acer lanseaza laptopul Iconia dual-screen

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 20:42
4557 citiri
Acer lanseaza laptopul Iconia dual-screen
Foto: radens.com

Noul Iconia de la Acer este un laptop care dispune de doua ecrane, ceea ce il transforma intr-un dispozitiv special, cu multiple optiuni de interactiune puse la dispozitia utilizatorilor.

Daca "doua arome sunt mai bune decat una singura" e reclama potrivita pentru inghetata la cornet, "doua ecrane in loc de unul singur" e formula care a impins specialistii de la Acer sa creeze noul Iconia, relateaza Webnews.

Ecranele sunt realizate de Gorilla Glass, care si-a concentrat atentia pe robustete si soliditate, iar dispunerea lor simetrica fata de axa de deschidere a computerului confera acestuia aspectul unei carti confectionate din plastic si circuite.

"Inima" dispozitivului e constituita de un procesor Intel Core i5, iar sistemul operativ adoptat de Acer este Windows 7.

Datorita dotarii cu sistem multitouch, utilizatorii vor avea posibilitatea de a folosi cu usurinta instrumente de gestiune pentru a selectiona si transfera elementele vizualizate.

Ecranul secundar se poate transforma intr-o "tastatura" completa, solutie gandita in scopul unei majore ergonomii si facilitati de utilizare in comparatie cu traditionalul suport cu butoane.

Iconia dual-screen se va comercializa incepand cu luna aprilie in Statele Unite la un pret de 1.199 dollari, urmand ca distribuirea dispozitivului sa se largeasca spre celelalte colturi ale lumii pe masura ce succesul noului produs se va face remarcat, subliniaza sursa.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#Iconia Acer dual screen, #noul Iconia doua ecrane , #laptop