De ce un laptop refurbished este o alegere mult mai potrivita decat unul nou

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 15:23
9244 citiri
De ce un laptop refurbished este o alegere mult mai potrivita decat unul nou

Daca vrei sa achizitionezi un laptop, poti opta pentru un model nou, pentru care vei cheltui o avere si pe care nu il vei folosi niciodata la adevaratul potential. Sau poti face o alegere cu adevarat inteligenta si poti cumpara un laptop refurbished, de la o companie serioasa si cu experienta in reconditionarea acestor calculatoare.

Cand se gandesc la un laptop refurbished, unii oameni nu au foarte multa incredere, considerand ca acesta se va defecta imediat dupa achizitie. Iar altii nu inteleg diferentele dintre un laptop refurbished si unul second-hand, desi acestea sunt semnificative.

Un laptop refurbished poate fi un laptop resigilat sau un laptop folosit o perioada scurta de o companie, iar apoi reconditionat de profesionisti.

In ambele cazuri, un laptop refurbished va avea un pret semnificativ mai mic decat unul nou, din simplul motiv ca ambalajul original a fost desfacut sau ca a fost folosit de altcineva o perioada scurta, fara a-i fi afectate in vreun fel performantele.

Prin urmare, pretul este cel mai mare atu al unui laptop refurbished si principalul motiv pentru care este atat de avantajos sa iti cumperi unul.

De asemenea, spre deosebire de modelele second-hand, laptopurile refurbished au sistemul de operare preinstalat si beneficiaza de o garantie mult mai extinsa, apropiata de cea a modelelor noi.

La Interlink, companie care comercializeaza inca din 1997 echipamente IT second-hand si refurbished, laptop-urile refurbished nu se deosebesc de cele noi, fiind intr-o stare ireprosabila de functionare.

In plus, acestea beneficiaza de o garantie standard de 36 de luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa.

De asemenea, sunt dotate cu sistem de operare preinstalat si licenta Windows gratuita.

Daca alegi sa achizitionezi un laptop refurbished de la Interlink, beneficiezi si de alte avantaje, cum ar fi transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 de Lei si livrari rapide in toata tara in 24-48 de ore.

De asemenea, plasand acum o comanda online pentru un laptop refurbished, primesti 5% din valoarea comenzii sub forma unui credit, pe care il poti folosi pentru alte cumparaturi pe site-ul Interlink.

La Interlink, gasesti laptopuri refurbished cu urmatoarele specificatii:

  • procesor: Intel Core i7, Intel Core i5;
  • frecventa procesor: intre 2,10 GHz si 3,4 GHz;
  • producatori: HP, Lenovo, DELL, Fujitsu Siemens
  • rezolutie: intre 1280x720 pixeli si 2560x1440 pixeli;
  • diagonala ecran: intre 14 inci si 15,6 inci;
  • tip RAM: DDR 3;
  • capacitate RAM: intre 4 GB si 8 GB;
  • capacitate HDD: intre 128 GB si 500 GB;
  • tip stocare: HDD si SSD;
  • unitate optica: DVD-ROM, DVD-RW, DVD-RW extern;
  • sistem de operare: Windows 10 Home sau Windows 10 Pro.

Prin urmare, daca esti in cautarea unui laptop si nu vrei sa cheltui o avere pentru a-l achizitiona, cea mai buna solutie este un laptop refurbished.

Vei beneficia de performante comparabile cu ale unui laptop nou, la un pret mult mai mic.

In plus, vei primi un laptop cu un sistem de operare preinstalat si o garantie indelungata.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#laptop refurbished, #laptop second hand , #laptop