Laptopuri Second Hand - O solutie fiabila pentru firme

Marti, 24 Februarie 2015, ora 08:00
3893 citiri
Laptopuri Second Hand - O solutie fiabila pentru firme
Foto: interlink.ro

Laptopurile second hand capata din ce in ce mai multa popularitate pe piata si reprezinta solutii fiabile atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme. Spre exemplu, o firma mica ce are nevoie de o extindere a parcului IT, dar nu dispune de un buget prea mare prefera sa economiseasca achizitionad laptopuri second hand.

Laptopurile second hand sunt mai ieftine fata de cele noi si au configuratii puternice in raport cu pretul. Nu spunem ca sunt numai avantaje la achizitionarea unui laptop second hand, insa nu e nevoie sa cheltui zeci de mii de lei pentru schimbarea parcului IT daca nu ai nevoie de cele mai performante echipamente.

Pe piata second hand sunt multe firme care ofera o serie de servicii asemenea celor destinate produselor noi, una dintre acestea este www.interlink.ro.

Daca hotarati sa achizitionati laptopuri second hand de la o astfel de firma, puteti beneficia de discount-uri substantiale, livrare gratuita, garantie extinsa, factura, bonusuri si multe altele.

Aveti posibilitatea de a extinde garantia unui produs pana la 60 de luni, iar daca nu va plac produsele comandate, le puteti returna in 15 zile calendaristice de la achizitie.

Puteti achizitiona laptopuri cu sisteme de operare preinstalate; acestea sunt mai ieftine fata de sistemele de operare pentru produse noi si vin impreuna cu licente Microsoft Refurbisher.

Un bun exemplu de produs care merita achizitionat pentru performantele sale in raport cu pretul este laptopul Fujitsu Siemens X9515. La InterLink Group il gasiti la pretul de numai 715 lei si il puteti achizitiona impreuna cu sistem de operare preinstalat Microsoft Windows 7 Home Premium sau Professional.

Fujitsu Siemens X9515 vine echipat cu un procesor Intel Core 2 Duo P8700 la 2530Mhz, 2048Mb memorie ram DDR3, 160Gb SATA II capacitate de stocare si unitate optica DVD-RW. Acesta are si un display generos de tip WXGA Anti-Glare ce masoara 15.4 inch si poate atinge o rezolutie de pana la 1280 x 800 dpi.

Laptopul are o placa video integrata Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD si ne pune la dispozitie 4 porturi USB, 1 port VGA, 1 port Rj-45 (retea), 1 port Rj-11 (modem), 2 porturi audio, Bluetooth si Wireless.

Dimensiunile laptopului X9515 nu depasesc 363 x 260 x 30 mm, iar greutatea nu depaseste 2,8 kg, deci este un laptop destul de usor de transportat si numai bun pentru aplicatiile de birou, muzica, filme si internet browsing.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#laptop second hand firme, #configuratii laptop second hand, #laptopuri ieftine , #laptop