Toamna aceasta magazinele online vin cu oferte de laptopuri ieftine

Advertorial
Marti, 25 Octombrie 2016, ora 15:48
7518 citiri
Toamna aceasta magazinele online vin cu oferte de laptopuri ieftine

(P) Piata laptopurilor ieftine a prins un avant considerabil in ultimii ani, pe masura ce situatia economica i-a determinat pe romani sa se orienteze catre cele la mana a doua sau catre cele refurbished.

Optiunea pentru aceste produse rezida din faptul ca fiecare persoana isi doreste sa aiba un echipament care sa functioneze la standarde performante si sa se bucure de tehnologiile si aplicatiile de ultima generatie si sa beneficieze de un device profesionist.

In deciziile pe care le iau consumatorii nu conteaza doar procesorul mai bun: este bine cunoscut si des dezbatut aspectul ca mai degraba ai un laptop cu I5 sau, de ce nu I7, quad core, decat un I3 nou, care sa nu faca fata in conditii optime asteptarilor tale.

Desi dintr-un I3 dual core poti obtine un inlocuitor identic al unui quad core, se va putea observa totusi ca viteza de navigatie nu este acceasi, iar, la unele solicitari, calculatorul personal nu va raspunde intocmai asteptarilor.

Mai mult decat atat, aparitia device-urilor cu 4 si GB de RAM a facilitat si mai mult misiunea in a alege un echipament mai performant, pe care poti stoca o gama mai larga de date si il poti folosi la aplicatii avansate (diferite tool-uri ce ocupa un spatiu mare, programe specializate etc.).

In decizia pe care oamenii o iau, nu conteaza faptul ca astfel de dispozitive au mai fost folosite de catre mari companii, important este sa se poata folosi in conditii optime si sa ofere rezultatele dorite.

Ultimele noutati in materie de laptop-uri ieftine

Laptop-urile ieftine sunt in mare voga pe piata IT din Romania, existand numerosi mici comercianti ai acestor produse.

Prin urmare, iti poti gasi cu mare usurinta un calculator second hand cu procesor I5 la un pret decent, care are chiar si sistemul de operare Windows preinstalat.

Avantajul pe care acestea il prezinta suplimentar este ca o parte din ele au incorporate si o camera web, asa ca utilizatorul are acum posibilitatea de a se conecta mult mai usor la realitatea virtuala si poate desfasura numeroase activitati online.

Variante pentru care poti opta

Alegerea unui calculator personal depinde, in mare masura, atat de necesitatile pe care le are cumparatorul, cat si de aplicatiile si instrumentele pe care doreste sa le foloseasca.

Pe langa un procesor bun I5, 4 GB de RAM, DVD RW, o camera care va prilejuieste comunicarea cu intreaga lumea, un laptop ieftin ofera posibilitatea unei productivitati sporite si este construit sa reziste, deoarece materialul din care este confectionat apara impotriva temperaturilor externe extreme, vibratiilor, prafului sau altitudinilor mari.

In plus, daca are si o baterie cu autonomie mare, este tot ce are nevoie un laptop care sa functioneze perfect!

Toți operatorii de transport feroviar, integrați pe Ghișeul Unic. Schimbări la cumpărarea biletelor
Toți operatorii de transport feroviar, integrați pe Ghișeul Unic. Schimbări la cumpărarea biletelor
Toţi cei şase operatori de transport feroviar de călători care prestează servicii publice sunt integraţi şi activi în sistemul Ghişeul Unic dezvoltat de Autoritatea pentru Reformă...
România va colabora cu Coreea de Sud în sectorul energiei nucleare. Ce prevede documentul semnat în timpul vizitei lui Klaus Iohannis
România va colabora cu Coreea de Sud în sectorul energiei nucleare. Ce prevede documentul semnat în timpul vizitei lui Klaus Iohannis
România şi Coreea de Sud au semnat un Memorandum de Înţelegere privind cooperarea bilaterală în domeniul energiei nucleare, care vizează inclusiv îmbunătăţirea echipamentelor nucleare,...
#laptop ieftin, #laptop second hand , #laptop