Un laptop de senzatie, lansat de Acer (Video)

Sambata, 04 Mai 2013, ora 20:27
3843 citiri
Un laptop de senzatie, lansat de Acer (Video)
Foto: ABC News

Lansarea programului de operare Windows 8 anul trecut a provocat aparitia pe piata a unor laptopuri care arata ciudat pentru un asemenea dispozitiv. Acer Aspire R7 este unul dintre ele, el servind ambele scopuri, in functie de preferinta utilizatorului.

Alte exemple similare sunt modelele IdeaPad Yoga, creat de Lenovo, si Taichi, de la Asus. Conform ABC News, cei de la Asus au dus mai departe acest adevarat joc al laptopului-tableta.

Ei au lansat Acer Aspire R7, un laptop cu un ecran de 15,6 inchi, acesta avand o mobilitate extraordinara, permitand si controlul cu ajutorul atingerii. Producatorii spun ca prin aceasta tehnologie ecranul este adus mai aproape de utilizator, dat fiind specificul programului de operare Windows 8. In plus, suprafata tactila destinata mouse-ului este situata deasupra tastaturii, nu sub ea, asa cum se intampla de obicei.

Noul laptop va fi disponibil incepand cu 17 mai in SUA pentru suma de 1.000 de dolari. Rezolutia ecranului este de 1920x1080, procesorul fiind unul model i5. Memoria RAM este de 5G, iar hard-drive-ul (solid-state drive) are capacitatea de stocare de 500G.

Vanzarile de calculatoare sunt in scadere, in primul trimestru al acestui an inregistrandu-se o scadere de 14%. Expertii sustin ca scaderea este cauzata si de noul Windows 8.

Acer a lansat si modelul P3 cu tastatura detasabila, laptopul devenind imediat tableta.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#laptop tableta acer aspire r7, #windows 8 program operare , #laptop