Un laptop ieftin si bun: ASUS Chromebook C300

Miercuri, 04 Iunie 2014, ora 08:16
3944 citiri
Un laptop ieftin si bun: ASUS Chromebook C300
Foto: liliputing.com

Multi mari producatori de gadgeturi au imbratisat ideea conceptului Chromebook si au lansat cate un astfel de laptop. A venit si randul celor de la ASUS, modelul lor fiind unul ieftin si bun.

Chromebook-ul a fost facut inclusiv de Lenovo si HP, insa lista companiilor care l-au produs este mult mai mare. Laptopul ce ruleaza cu programul de operare special conceput de Google a aparut in doua variante oferite de ASUS, scrie engadget.com.

Modelul C200 are un ecran cu diagonala de 11,6 inchi. Acesta poate fi deja comandat, intr-o faza preliminara, de catre pasionatii de tehnologie dornici sa incerce si altceva. Despre fratele mai mare al acestuia, modelul C300, nu se stiu prea multe detalii in legatura cu data lansarii. El are ecranul mai mare, adica de 13,3 inchi.

Pretul modelului Chromebook C300 se ridica la aproximativ 180 de euro. Conform androidcentral.com, ambele modele produse de ASUS au caracteristici tehnice similare. Procesorul este unul din seria Intel Bay Trail-M (2,4 GHz Celeron N2830), memoria RAM ajungand la 2 GB. Spatiul intern de stocare se ridica la 16 GB.

Ele dispun si de o camera video HD cu rezolutia 720p, de o conexiune Wi-Fi 802.11b/g/n, precum si de una Bluetooth 4.0. In privinta conectivitatii poate fi mentionata iesirea HDMI, o intrare pentru casti sau boxe (3,5 mm), un port USB 2.0, unul USB 3.0, precum si un slot pentru card SD. O incarcare completa a bateriei ofera o autonomie de 10-11 ore.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#laptop asus chromebook, #asus laptop chromebook, #gadget pret, #pret gadget , #laptop