Grupul japonez Sharp concediaza 5.000 de angajati
Internet si Tehnologie / lcd
Grupul japonez de electrocasnice Sharp a anuntat, joi, ca va concendia 5.000 de angajati din intreaga lume, in incercarea sa de a-si recupera rentabilitatea. Compania a avut mult de pierdut in ultima vreme din cauza reducerii vanzarilor la televizoare LCD, fapt ce a dus la niste pierderi uriase, de aproape doua miliarde de dolari, potrivit ...
Producatorii de ecrane LCD, chemati in instanta pentru preturile practicate
Miercuri, 11 August 2010, ora 09:15 - Producatorii de ecrane LCD, chemati in instanta pentru preturile practicate
Internet si Tehnologie / lcd
Procurorul general din Florida, Bill McCollum, a anuntat marti ca da in judecata cei mai mari producatori din lume de ecrane LCD (liquid crystal display - ecrane cu afisaj din cristale lichide)...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei lcd . Această zonă va concentra articolele categoriei Internet si Tehnologie din Ziare.Com care au subiectul principal: lcd.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - lcd, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Internet si Tehnologie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.