Avantajele oferite de Digi pentru luna noiembrie

Advertorial
Marti, 31 Octombrie 2017, ora 14:01
9753 citiri

Inca de la lansarea serviciilor mobile, Digi s-a bucurat de un succes neasteptat, oferind servicii de calitate la preturi foarte scazute in comparatie cu ceilalti operatori de pe piata de telecomunicatii din Romania.

Ofertele Digi sunt concepute astfel incat sa poata acoperi orice necesitate ar putea avea un utilizator de servicii mobile, fie ca e vorba de apeluri nationale, internationale sau internet mobil. Indiferent daca optezi pentru un abonament sau pentru o cartela reincarcabila, vei gasi intotdeauna o solutie potrivita.

Abonamentele din Gama Optim sunt in momentul de fata cele mai solicitate in randul clientilor care au optat pentru Digi. Exista 3 astfel de abonamente cu preturi diferite, in functie de unitatile incluse in fiecare.

Optim 2, cel de baza, are un tarif lunar de de 1,92 euro cu TVA inclus si ofera minute nelimitate in reteaua Digi (mobil si fix), 200 minute nationale si internationale si NELIMITAT internet mobil (viteze de pana la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul pana la 5 GB in reteaua 3G si viteze de pana la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de pana la 50GB - in reteaua 4G). La epuizarea beneficiilor incluse, tarifele sunt urmatoarele: 0.006 euro/minut - catre national fix si 0.012 euro/minut - catre national mobil. Cel de-al doilea abonament din aceasta gama,

Optim 3, are un tarif de 2,88 euro/luna cu TVA inclus si are minute nelimitate in reteaua Digi (mobil si fix), 300 minute nationale si internationale si NELIMITAT internet mobil (viteze de pana la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul pana la 5 GB in reteaua 3G si viteze de pana la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de pana la 50GB - in reteaua 4G). La epuizarea beneficiilor incluse, tarifele sunt urmatoarele: 0.006 euro/minut - catre national fix si 0.012 euro/minut - catre national mobil. Ultimul din aceasta gama,

Optim Nelimitat este cel mai complet din seria de abonamente pentru mobil oferite de Digi. Acesta are un tarif lunar de 4,80 euro si include convorbiri nelimitate in ORICE retea nationala, fixa sau mobila, convorbiri internationale nelimitate in principalele retele fixe din UE, SUA, Canada si China si 3000 de minute convorbiri internationale in principalele retele mobile din SUA, Canada, China si UE; in plus, ai internet mobil nelimitat (viteze de pana la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul pana la 10GB in reteaua 3G si de pana la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de pana la 50GB - in reteaua 4G).

Digi mai dispune si de o gama de abonamente numita Avantaj. Acestea sunt 3 la numar, cu diverse beneficii in functie de valoarea abonamentului.

Avantaj 2 are un tarif de 1,98 euro/luna si include 200 minute nationale si internationale, 100 sms-uri in reteaua Digi Mobil si NELIMITAT internet mobil (viteze de pana la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul pana la 5 GB in reteaua 3G si viteze de pana la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de pana la 50GB - in reteaua 4G). La epuizarea beneficiilor incluse, tarifeul este de 0.012 euro/minut - catre national fix si mobil.

Avantaj 3 are un tarif de 2,98 euro/luna 300 minute nationale si internationale, 100 sms-uri in reteaua Digi Mobil si NELIMITAT internet mobil (viteze de pana la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul pana la 5 GB in reteaua 3G si viteze de pana la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de pana la 50GB - in reteaua 4G). La epuizarea beneficiilor incluse, tarifeul este de 0.012 euro/minut - catre national fix si mobil.

Avantaj 5, ultimul din aceasta gama, are un tarif de 4,96 euro/luna si include 500 minute nationale si internationale, 100 sms-uri in reteaua Digi Mobil si NELIMITAT internet mobil (viteze de pana la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul pana la 5 GB in reteaua 3G si viteze de pana la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de pana la 50GB - in reteaua 4G). La epuizarea beneficiilor incluse, tarifeul este de 0.012 euro/minut - catre national fix si mobil.

Pentru a alege oferta potrivita profilului tau, poti accesa site-ul www.kompatatorul.ro, un portal de comparatie tarifara care include toate ofertele momentului in materie de telecomunicatii ale operatorilor de pe piata din Romania. Poti compara pana la 3 oferte, astfel incat alegerea planului tarifar optim va fi mult mai usoara.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#oferte telefonie mobila Digi , #mobile