Previziuni uimitoare despre viitorul dispozitivelor mobile

Vineri, 21 Februarie 2014, ora 07:19
3925 citiri
Previziuni uimitoare despre viitorul dispozitivelor mobile
Foto: Investment News

Destul de frecvent aflam noutati in ceea ce priveste caracteristicile noilor telefoane mobile sau ale unor alte dispozitive care se lanseaza in lumea intreaga. Acum, un expert face previziuni uimitoare legate de viitorul tehnologiei dispozitivelor mobile.

Rishu Mandolia conduce un program care vizeaza imbunatatirea instrumentelor digitale profesioniste in cadrul Institutului Digital Professional din cadrul Academiei Tribeca din Chicago, Statele Unite, potrivit Investment News.

El ofera 10 predictii pentru viitorul dispozitivelor mobile.

1. Aplicatii inteligente = experiente personalizate

In 2013, serviciile au ajutat utilizatorii sa colecteze si sa urmareasca interesele si comportamentele lor, de la ce alimente au consumat pana la ce articole le-a placut. In 2014, ar trebui sa vedem companii care sa faca aplicatii inteligente care sa ofere mai multe informatii: recomandari mai bune, statistici si multe altele.

2. Telefoanele, un fel de antrenori ai stilului de viata

In timp ce avem deja aplicatii care urmaresc cat de bine dormim sau cat de mult facem sport si cate calorii consumam, companiile vor combina aceste informatii pentru a ajuta la luarea unor decizii mai bune.

3. Jocuri legate de activitatile cotidiene

Se vor adauga jocuri pentru divertisment legate de activitatile de rutina care ofera modalitati de succes pentru motivarea oamenilor, iar smartphone-urile vor fi echipate cu asa ceva.

4. Imbunatatirea marketingului individualizat

Datele care pot ajuta companiile sa ofere utilizatorilor o experienta personalizata vor fi folosite pentru promotii si publicitate. "Asteptati-va la mai multe anunturi pe telefoanele mobile, care va vor oferi reclame relevante pentru stilul propriu de viata".

5. Mai multe dispozitive mobile

Vor exista ceasuri inteligente, ochelari, dispozitive pentru controlul sanatatii, o generatie de dispozitive usor de purtat, care este in curs de dezvoltare.

6. Magazinele vor utiliza dispoztivele mobile pentru vanzari

Tehnologia mobila va continua sa se extinda pe scara larga la magazine. Plata cu telefonul mobil va deveni foarte raspandita.

7. Automobilele vor fi dotate cu mai multe dispozitive mobile

In 2014, in automobile se va putea folosi USB-ul si se va reda muzica dupa acesta, vor exista mai multe functionalitati de acces direct la smartphone si la controlul masinii. "Sistemul Apple's iOS pentru automobile este asteptat in acest an".

8. Smartphone-ul ca un dispozitiv activ

Deconectarea dintre telefoanele mobile, tablete si televizoare va disparea, iar tot mai multe programe TV vor incuraja telespectatorii sa se conecteze in timp real cu dispozitivele lor mobile, pentru o experienta mai captivanta.

9. Dispozitivele mobile vor intra in lumea educatiei

Dispozitivele mobile, mai ales tabletele vor deveni obisnuite la diferite niveluri de educatie.

10. Realitatea augmentata

Realitatea augmentata este o tehnologie promovata intens in ultimii ani, care permite dezvoltatorilor de aplicatii sa ne arate un continut, ce poate fi plasat in timp real. Astfel, au aparut ochelarii Goolge Glass si alte dispozitive similare, care incep sa fie accesibile consumatorilor. Primele casti virtuale vor iesi pe piata in 2014.

Citește și:
Întâlnire în format restrâns a liderilor PNL. Subiectul ”fierbinte”: relația cu PSD în perioada următoare
Întâlnire în format restrâns a liderilor PNL. Subiectul ”fierbinte”: relația cu PSD în perioada următoare
Conducerea PNL i-a convocat, duminică, în şedinţă informală, pe liderii filialelor partidului pentru a discuta poziţia politică şi priorităţile parlamentare la început de an, au...
De ce este exclusă aderarea la Schengen în prima parte a anului 2023 și ce șanse avem în a doua parte. Calendarul evenimentelor care pot influența situația și miza Austriei
De ce este exclusă aderarea la Schengen în prima parte a anului 2023 și ce șanse avem în a doua parte. Calendarul evenimentelor care pot influența situația și miza Austriei
În cea mai recentă reuniune a Consiliului Justiţiei şi Afaceri Interne al Uniunii Europene, cel care votează extinderea Spațiului Schengen, nu s-a discutat oficial despre aderarea României....
Comentarii
Poza programer
programer
rank 1
Pt tineri cu aptitudini Tehnice ...cariera top ...eventual vest