Nintendo, pierderi uriase in 2011

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 19:07
1860 citiri
Nintendo, pierderi uriase in 2011
Foto: Sliperrybrick

Nintendo a inregistrat o pierdere de aproape 640 de milioane de euro in ultimele sase luni, a anuntat joi compania.

Nintendo a avut o cifra de afaceri de aproape 215 miliarde de yeni (aproximativ 1,95 miliarde de euro) in ultimele sase luni, in scadere fata de aceeasi perioada a anului 2010, cand era de aproape 363 de miliarde de yeni.

O parte din pierderi au fost inregistrate in urma fluctuatiilor yenului pe piata monetara, a anuntat Nintendo, intr-un comunicat.

Compania nipona a revizuit si estimarea privind profitul pentru anul fiscal, urmand sa iasa in pierdere pentru prima oara in ultimii 30 de ani.

Cel mai mare producator de jocuri video si console din Japonia incearca sa faca fata competitiei reprezentate de telefoanele mobile si tablete, care pot fi utilizate si pentru jocuri.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Nintendo pierderi, #pierderi console Nintendo , #nintendo