HP EliteBook 2170: Un notebook mic, pentru calatoriile tale

Sambata, 19 Mai 2012, ora 15:34
2387 citiri
HP EliteBook 2170: Un notebook mic, pentru calatoriile tale

HP si-a extins recent portofoliul de produse prezente pe piata locala, iar printre acestea se afla si un notebook usor, potrivit pentru programul tau incarcat de calatorii.

HP EliteBook 2170p este cel mai mic si mai usor notebook de business al companiei. Ideal pentru acei utilizatori care calatoresc mult si des, noul notebook cu diagonala de 29,5 cm (11,6 inchi) cantareste mai putin de 1,31 kg, insa reuseste sa sustina conectivitatea necesara activitatii complexe din companii mari si sa includa caracteristici solide de securitate si administrare.

Cu o baterie care poate sustine pana la 9 ore de lucru(5), HP EliteBook 2170p este compatibil cu cele mai comune statii de andocare folosite in portofoliul de notebook-uri de business HP, asigurand astfel maxim de eficienta.

Elitebook 2170P are cu o rezolutie de 1366x768. Minilaptop-ul vine cu un procesor din gama Intel Ivy Bridge, SSD de pana la 256 GB si cu tehnologie HP DuraCase ce combina aluminiul si magneziul pentru o carcasa rezistenta la zgarieturi.

Citeste mai multe despre HP EliteBook 2170: Un notebook mic, pentru calatoriile tale pe Business 24.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#HP EliteBook 2170p, #caracteristici notebook hp, #produse hp , #notebook