Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cine a condus revolutia erei digitale. Vezi cei mai tari CEO din IT

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 21:56
1397 citiri
Cine a condus revolutia erei digitale. Vezi cei mai tari CEO din IT

Cand esti Chief Executive Officer, influenta ta in interiorul companiei este de neegalat. Stilul tau de leadership poate determina succesul sau ingroparea business-ului. PC Magazine a alcatuit topul celor mai tari CEO ai erei digitale, care au pus pe picioare domeniul viitorului.

Jeff Bezos - CEO al Amazon.com din 1995 pana in prezent. Bezos a pus bazele celui mai mare retailer online, in 1995. In 2007, compania sa a lansat device-ul Kindle, un e-reader destul de popular, care a dat tonul unei noi mode: cititul digital.

Michael Dell - CEO al Dell Inc. (din 1984 pana in 2004, si din 2007 pana in prezent). In 1992, Michael Dell a devenit cel mai tanar CEO al unei companii din topul Fortune 500. Noua ani mai tarziu, compania Dell a intrecut Compaq, pentru a deveni cel mai mare producator de PC-uri din lume. Succesul l-a propulsat pe Dell in topul celor mai bogati americani, cu o avere de 14 miliarde de dolari.

Bill Gates - CEO al Microsoft (1975-2000). Atunci visa sa se impuna pe piata programelor pentru microcomputere.

Sub conducerea lui Gates, Microsoft a ajuns pe primul loc, in industria software, la inceput cu limbajul de programare BASIC, continuand cu MS-DOS si, in cele din urma, cu sistemul de operare Windows. Nu exista multi oameni care sa nu fi auzit de Bill Gates, cel mai bogat om din lume din 1995 pana in 2009. Citeste mai multe despre Cine a condus revolutia erei digitale. Vezi cei mai tari CEO din IT pe Business24.ro.

Descarca instrumentul care asigura protectia copilului pe Internet, ControlInternet.ro

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#CEO IT, #era digitala , #pc