Secretul pe care romanii l-au omis cand s-au bucurat de venirea Spotify. Raspunsul e in bani, in miliarde de dolari
Internet si Tehnologie / player
Spotify a venit in Romania. A fost, aproape, ca si cand Dumnezeu s-a pogorat din ceruri in triluri de harpa. Aproape, ca realitatea e putin diferita. Ne-a incantat si pe noi, am inceput sa ne facem conturi si sa descoperim ca la pomul laudat s-au cam lasat crengile. Spotify e cel mai popular serviciu de music streaming din lume, daca ...
Adio Winamp! Cand dispare batranul player
Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 14:40 - Adio Winamp! Cand dispare batranul player
Internet si Tehnologie / player
Dupa un deceniu si jumatate in care l-am putut descarca nestingheriti de pe Internet, a venit momentul sa ne luam adio de la batranul Winamp. Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei player . Această zonă va concentra articolele categoriei Internet si Tehnologie din Ziare.Com care au subiectul principal: player.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - player, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Internet si Tehnologie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.