Service laptop Bucuresti - solutia Salut-It

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 17:03
48843 citiri
Service laptop Bucuresti - solutia Salut-It

In conditiile in care ne bazam, actualmente, pe tehnologie pentru orice aspect, de la personal la profesional, eventualele defectiuni care apar trebuiesc rezolvate in timp util.

Un service laptop Bucuresti sau o firma de reparatii calculatoare si periferice devine in acest fel o solutie salvatoare, in contextul in care ofera servicii de cea mai buna calitate, rapiditate si eficienta.

Salut-It activeaza pe piata reparatiilor de calculatoare, laptopuri si componente din anul 2011, experienta acumulata si dotarile tehnice fiind elementele ce garanteaza eficienta la acest service IT profesional.

Serviciile complexe oferite de Salut-It

Atunci cand se cauta un service laptop Bucuresti sau o firma de reparatii calculatoare, este necesar ca serviciile oferite sa indeplineasca orice exigente. Astfel, Salut-It ofera solutii optime atat atunci cand vine vorba de partea de hardware, cat si in tot ceea ce tine de software.

Reparatiile de calculatoare, laptopuri si echipamente periferice se desfasoara dupa o procedura foarte bine stabilita.

In prima faza se efectueaza o diagnosticare, ce implica ducerea echipamentului defect in service. In functie de problema, timpul necesar diagnosticarii exacte poate fi de cateva ore - maximum 24, iar reparatia nu se efectueaza decat cu acordul clientului.

In cazul in care este vorba despre o simpla curatare de praf, de verificare a tuturor contactelor sau de inlocuire a pastei termoizolatoare de la nivelul microprocesorului, reparatia nu implica o perioada indelungata sau costuri foarte ridicate.

Exista insa si situatii ce impun inlocuirea unor componente ori upgrade-uri de piese, pentru care clientul isi da acordul pentru a fi rezolvate.

In cazul in care upgrade-ul sau inlocuirea pieselor pare a fi absolut necesar, service-ul de reparatii Salut-It detine si un stoc de compomente si piese permanent, pentru ca defectiunile sa fie remediate intr-un timp record.

Pentru a facilita accesul la reparatii calculatoare si laptopuri profesionale, Salut-It ofera un serviciu suplimentar: preluarea si livrarea la domiciliu a calculatorului sau laptopului, in vederea remedierea defectiunii. In acest fel, se garanteaza promptitudine si o remediere a oricarei defectiuni in cel mai scurt timp posibil.

Daca in materie de hardware Salut-It ofera solutii complexe si complete, nu este ignorata nici componenta software. Functionarea lenta a unui computer sau laptop are ca motive frecvente supraincarcarea sistemului de operare, inexistenta unui program antivirus, programe neoptimizate si multe alte elemente ce tin strict de partea de software.

Serviciile oferite in acest sens la Salut-It includ optimizari si chiar reinstalari de sisteme de operare Windows, instalare de drivere specifice si programe necesare sau devirusari profesionale, pentru a asigura functionalitate completa si optima a oricarui sistem.

Reparatiile calculatoarelor, laptopurilor si echipamentelor periferice devin astfel misiuni indeplinite la Salut-It. Profesionalismul si promptitudinea in oferirea celor mai bune solutii recomanda echipa de specialisti din cadrul companiei, indiferent de tipul de defectiune al tehnicii de calcul - de ordin software sau hardware.

Achizitiile si investitiile facute in instruirea personalului, in echipamente performante pentru reparatii de componente IT, laptopuri si calculatoare, alaturi de experienta acumulata, recomanda astfel Salut-It in orice situatie in care defectarea tehnicii de calcul afecteaza desfasurarea proiectelor si activitatilor profesionale sau a proiectelor personale.

Citeste si:
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Conducerea USR aprobă duminică programul de guvernare şi lista membrilor Cabinetului Cioloş. Printre variantele de lucru discutate în şedinţa Biroului Naţional al partidului se numără Dan...
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Sursa: Ziare.com