Black Friday la Televiziune și Internet de la iNES GROUP

Advertorial
Luni, 08 Noiembrie 2021, ora 17:44
6208 citiri
Black Friday la Televiziune și Internet de la iNES GROUP
Black Friday FOTO: ines.ro

iNES anunță un Black Friday prelungit, cu 50% discount la pachetele iNES IPTV și iNES Smart, pentru primele 6 luni de abonament. Oferta este disponibilă în perioada 08 Noiembrie – 30 Decembrie 2021 și este dedicată clienților noi, persoane fizice.

Toți cei preocupați de tehnologie și servicii premium care pun în valoare casa și televizoarele de ultimă generație, pot accesa acum mai ușor pachetele de servicii rezidențiale de la iNES.

Oferta de Black Friday le propune clienților noi o altfel de experiență TV, cu o grilă unică ce numără peste 190 de canale, fără dubluri (SD și HD), cu peste 100 de canale HD, canale 4K/UHD, programe din toate ariile de interes și navigare ușoară pe categorii tematice, totul prin conexiune la Internet de mare viteză.

iNES IPTV este abonamentul clasic de la iNES, unul dintre cele mai exclusiviste servicii telecom dedicate segmentului rezidențial, care include Televiziune IP, Internet prin fibră optică și Telefonie fixă. Acesta a fost primul serviciu IPTV introdus în România, care continuă să ofere și astăzi cel mai mare număr de canale TV de pe piață, într-o singură grilă. Pachetul iNES IPTV pune accentul pe conținut variat, calitatea deosebită a imaginii și acuratețea sunetului, deci pe o experiență de vizionare cât mai atractivă și mai autentică.

iNES Smart, noul abonament lansat anul acesta, trece la un alt nivel, oferind serviciul de televiziune prin Aplicație TV, accesibilă pe Smart TV-urile cu cele mai utilizate sisteme de operare (Android TV, Google TV, Tizen și WebOS), alături de Internet de mare viteză prin conexiune de fibră optică de la iNES. Din punct de vedere tehnic, noua aplicație iNES Smart păstrează avantajele serviciului iNES IPTV, dar vine cu un plus de confort pentru utilizator, cu mai puține echipamente, fără STB (Set-Top-Box) și cabluri inestetice, facilitând accesul la grila TV cu o singură telecomandă, cea a televizorului. Astfel, aplicația subliniază performanțele tehnologice ale televizoarelor Smart asigurând accesul la canalele preferate cu un singur click.

“Cu ocazia Black Friday, ne propunem să aducem mai aproape de public beneficiile serviciilor iNES pentru a le însufleți tehnologia de acasă cu facilități inovatoare și conținut la cele mai înalte standarde.

Privitul la TV a devenit o goană permanentă după senzațional. Pentru noi, televiziunea înseamnă o întreagă experiență și traducem asta prin confort în vizionare și programe de calitate, preponderent HD, structurate intuitiv pe categorii tematice. Cei interesați de domenii cât mai diverse, de detalii de finețe ca la cinematograf, de funcționalități care să evidențieze televizoarele cu cele mai noi tehnologii, pot găsi răspunsul în pachetele iNES IPTV și iNES Smart care includ servicii pe măsura casei în care locuiesc.

Oferta de Black Friday se va desfășura pe o perioadă de aproape 2 luni, până la finalul anului, pentru a oferi clienților timpul necesar să facă cea mai bună alegere în funcție de preferințe și specificul casei și al dispozitivelor pe care le utilizează.” - declară dl Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP.

Detaliile ofertei de Black Friday, precum și regulamentul campaniei, se regăsesc pe site-ul iNES (https://www.ines.ro/black-friday/). Pachetele iNES IPTV și iNES Smart sunt disponibile doar în rețeaua fizică iNES, pe aria București și Ilfov.

Despre iNES GROUP

iNES GROUP este unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din București, care oferă servicii B2B și B2C. Pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, servicii IT&C, telefonie fixă, servicii de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc.), soluții dedicate XaaS și servicii specifice Wholesale.

Pentru clienții din segmentul rezidențial, iNES oferă cel mai performant serviciul IPTV din România (televiziune IP prin fibră optică), cu cel mai mare număr de canale TV într-o singură grilă. Pachetul iNES IPTV conține peste 190 de canale UNICE, dintre care, în premieră națională, peste 100 de canale HD și mai multe canale 4K/UHD, alături de serviciile de acces la Internet prin fibră optică și telefonie fixă. În plus, clienții iNES pot opta acum pentru grila TV UNICĂ și prin aplicația iNES Smart, disponibilă pentru televizoarele Smart TV, în noul pachet de servicii – iNES Smart.

iNES GROUP

Departament Comunicare

Telefon: 031 620 2020

E-mail: pr@ines.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#Black Friday, #televiziune, #Internet , #servicii internet