Allview a lansat smartphone-ul P6 Energy: Bateria tine pana la 21 de zile

Vineri, 16 Ianuarie 2015, ora 16:55
6722 citiri
Allview a lansat smartphone-ul P6 Energy: Bateria tine pana la 21 de zile
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, vineri, P6 Energy, un smartphone ce poate fi utilizat un timp indelungat fara ca bateria sa fie incarcata.

"Cunoastem dorinta consumatorilor de a avea telefoane nu doar inteligente, ci si cu o baterie care sa dureze mai mult. Cu totii avem nevoie ca acesta sa fie capabil sa sustina activitatile cel putin pana la finalul zilei, de aceea astazi lansam un telefon a carui baterie rezista chiar mai mult de o zi", a declarat managerul general al companiei, Lucian Peticila, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Allview a lansat un telefon ieftin dual-SIM: Suporta conexiune 4G pe ambele cartele

Telefonul este dotat cu o baterie de 5.000 mAh ce va oferi utilizatorilor o autonomie mare, avand in vedere ca rezista pana la 500 de ore in stand-by, adica 21 de zile, iar in convorbire pana la 24 de ore.

Smartphone-ul poate deveni baterie externa pentru alte device-uri, acesta putand sa le incarce bateriile prin tehnologia OTG.

O alta functie interesanta este Hot Knot, care permite transferul de fotografii si filme instant, numai prin atingerea ecranelor.

Allview P6 Energy are un display IPS de 5 inchi cu o rezolutie de 1.280x720 de pixeli, un sistem de operare Android 4.4.2. KitKat si un procesor quad core.

Memoria RAM este de 1 GB, iar cea Flash de 8 GB, ce poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 32GB.

Pentru imortalizarea momentelor importante, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto de 8 MP, respectiv 2 MP. Camera principala cu Autofocus si LED Flash inregistreaza clipuri video la rezolutie Full HD si dispune de numeroase functii utile si interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser si HDR.

P6 Energy dispune de Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid si Wi-Fi Display, pentru a putea vizualiza pe televizor cu usurinta continutul de pe smartphone. De asemenea, device-ul poate fi controlat prin gesturi.

Ecranul porneste printr-o simpla dubla atingere a acestuia, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se acceseaza rapid orice aplicatie, iar alarma se intrerupe prin intoarcerea telefonului cu ecranul in jos.

Smartphone-ul P6 Energy este disponibil incepand de vineri pe baza de precomanda la pretul de 849 lei.

C.P.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Allview P6 Energy, #smartphone nou Allview, #smartphone Allview, #telefon Allview baterie , #smartphone